[1.7.2] Ranork's Swords | 6 Yeni Kılıç! (Öneri ve İsteklere açık)

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

Ranork's Swords

Merhabalar arkadaşlar,
Paylaşıma açmayı planladığım ilk mod oluyor kendileri. 6 Adet kılıç eklemiş bulunuyorum. Survivalda oynamanız için elverişli değil daha çünkü doğada bulunan şeylerle yapılmıyorlar. Recipe'ları yakın zamanda ayarlayacağım, kendi madenleri ile yapılacaklar.

- Multiplayer uyumludur.
- Forge v1147+ uyumludur.

Şöyle bir durum var arkadaşlar, 16x16 yaptığınız kılıç veya tool çizimlerini bana ulaştırırsanız moda ekleyebilirim. Destekleriniz için Skype: Ranork_

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kurulum (sıfırdan):
-
minecraft forge'u indirin ve açın.
- Önünüze gelen panelden install client seçiliyken OK tuşuna basın.
- Kurulum tamamlandıktan sonra çalıştır (run)'ı açın.
- %appdata% yazıp enter'a basın.
- .minecraft/mods yolunu izleyin.
-
modu indirin.
- İndirdiğiniz .zip uzantılı dosyayı en son açmış olduğunuz mods klasörüne atın.
- Launcheri çalıştırın ve "release 1.7.2-forge10.12.2.1147" sürümü ile bir profil oluşturun.
- Oluşturduğunuz profil ile oyuna girin.
- İyi eğlenceler!

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayrı ayrı texturelar olunca özellikli kılıçlar sandım ateş topu atan falan :D Gene de mcreator ile güzel olmuş.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bence böyle bir şey yaptıysan hepsini ayrı ayrı özellikli yap ateş atan su atan lazer atan felan

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende diyorum nerelerde bu Ranork Bey hiç skypede açmıyor meğersem bunlar ile uğraşıyormuş :) Güzel!

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hepinizin söylediği şeyler yakın olduğu için şöyle bi cevap vereyim;
Ya arkadaşlar mod temelini öğrenmek için birkaç tane kılıç yapayım dedim bunun içinde internetten buldum kılıçları özelliksiz koydum. Zaten bahsettiğim gibi alpha 1.0.0 sürümü yani bu. Minecraft alphayken nasıldı şimdi nasıl, onun gibi düşünün gelişecek gelişecek :D MCreator ile yaptım ancak bazı şeyleri editlemeye üşenip kod ile değiştiriyorum. Aynı anda code desteği veriyor program.
Birde bana yardımcı olun yahu hiç çizim yapamıyorum :D

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepinizin söylediği şeyler yakın olduğu için şöyle bi cevap vereyim;
Ya arkadaşlar mod temelini öğrenmek için birkaç tane kılıç yapayım dedim bunun içinde internetten buldum kılıçları özelliksiz koydum. Zaten bahsettiğim gibi alpha 1.0.0 sürümü yani bu. Minecraft alphayken nasıldı şimdi nasıl, onun gibi düşünün gelişecek gelişecek :D MCreator ile yaptım ancak bazı şeyleri editlemeye üşenip kod ile değiştiriyorum. Aynı anda code desteği veriyor program.
Birde bana yardımcı olun yahu hiç çizim yapamıyorum :D
Bende tam anlamıyla son 2 aydan beri profesyonel olacak şekilde kodlamaya geçtim machine tarzı makineler ve enerji sistemi kodlaması hakkında.Fakat senin gibi çizimlerde sorun yaşıyorum ben de.Ortak biriyle çalışacaksan biraz sağlam olmasını öneririm.Direk 2 pixel çizip texture diye veren adamlar da tanıyorum.