[1.7.4][TURKCE]Diversity ( Farklılık ) v1.2.9

ColdCry*

Marangoz
En iyi cevaplar
0

DOWNLOAD
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

KURALLAR

Mapın sadece Türkçe'leştirme kısmı bana aittir.

1- Her türlü hile yapma girişimi yasaktır.
2- Söylenmedikçe her türlü craft yapma , block koyma yasaktır.
3- Gamemode ve diffilcuty değiştirmek yasaktır.
4- Kesinlikle TP , Spawnpoint , give gibi komutları kullanmak yasaktır. ( Özelliklede multiplayer )
5- Single player için Easy modunda oynayın. Eğer ki mümkünse ayarlar sekmesine tıklamayın.

ÖNERİLENLER

- Resource Pack: Default
- Brightness: High
- Clouds: Off
- Render Distance: Far

Son düzenleme:

LaxMean

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi günler , konu hemen açılmışkene uyarıyı yapayım virüstotal eklemeniz gerekmektedir.
İyi forumlar ^^.

LaxMean

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Exe dosyası dahil olmayan bir map dosyalarının neyini tarama mı istiyorsunuz anlamadım ? Ama genede dosyasının virustotal taraması :

Dostum haklısın .Ben internetten harita indirdiğim oluyor bazenleri indirdiğim de virüs bulup indirme işlemi iptal olabiliyor.Bazen yaşanabilir olaylar bu yüzden konulması gerekiyor.

---------------------------------------------------------
VirüsTotal ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.
---------------------------------------------------------

alperenalperen12

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Çok Güzel Olmuş :) ESCAPE'i 4 Saat'te Anladım Diğerleri Kolaydıda (Puzzle Hariç :D) ESCAPE'İ... Neyse Çok Güzeldi Teşekkür Ederim :)

ColdCry*

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Çok Güzel Olmuş :) ESCAPE'i 4 Saat'te Anladım Diğerleri Kolaydıda (Puzzle Hariç :D) ESCAPE'İ... Neyse Çok Güzeldi Teşekkür Ederim :)

Escape gene anlaşılabilir bir seviyedeydi ancak Puzzle ( Bulmaca ) bölümünde kelime oyunları olduğu için bayağı bir zorlandım ve anlatım bozukları oluştu. Yorumunuz için ben teşekkür ederim. ^_^

LaxMean

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@ColdCry* sorun yok dostum bende resimler gayet iyi gözüküyor arkadaşta bir problem var galiba.
İyi forumlar ^^.

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diversity haritasını oynamak istiyordum.Ama ingilizcem kötü oldugundan oynamıyordum.Sayende oynayabildim.Gayet güzel bir şekilde çevirmişsin.Teşekkürler :)

M

MUHDE

Ziyaretçi
Map benim değil sadece türkçeye çevirdim gibisinden not düsersen daha iyi olur bence