1.7.5 görünüm hatası

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.Multiplayer servere girince ekran 2 sn. sonra böyle oluyor.(not benimki crack :D )

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu indirdiğin yer , ekran kartı , kullandığın herhangi bir programla ilgili olabilir.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Belki versiyon uyuşmazlığı buna yol açabilir. Normalde farklı versiyonlu sunuculara girilmeye çalışıldığında hata verir fakat bazı sürümler arasında bu hata verilmez örneğin 1.7.2 - 1.7.4 Ama yine de görüntü birimlerinizi kontrol edin. (Java, OpenGL, Ekran Kartı gibi). Ayrıca bir mod buna sebep olabilr.

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Belki versiyon uyuşmazlığı buna yol açabilir. Normalde farklı versiyonlu sunuculara girilmeye çalışıldığında hata verir fakat bazı sürümler arasında bu hata verilmez örneğin 1.7.2 - 1.7.4 Ama yine de görüntü birimlerinizi kontrol edin. (Java, OpenGL, Ekran Kartı gibi). Ayrıca bir mod buna sebep olabilr.
Java'yı bugün güncelledim ekran kartı üncel OpenGl neyse artık :D Minecraft Force Update'li eskiden böyle sorun yoktu.[DOUBLEPOST=1398457131,1398456996][/DOUBLEPOST]Abi 1.7.2 yaptım sorun geçti Allah razı olsun:(Not:Gerçekten ayın üyesi olmayı hakediyorsun :) )
2. Not : :D (Konu kilit)

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Java'yı bugün güncelledim ekran kartı üncel OpenGl neyse artık :D Minecraft Force Update'li eskiden böyle sorun yoktu.[DOUBLEPOST=1398457131,1398456996][/DOUBLEPOST]Abi 1.7.2 yaptım sorun geçti Allah razı olsun:(Not:Gerçekten ayın üyesi olmayı hakediyorsun :) )
2. Not : :D (Konu kilit)

O hata nedendi söyleyeyimmi ? 1.7.5'in Hacked Client X-R A Y'i Acik Unutmussun Mohaha :D

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Drowhake:Ekran kartım düzgün.
Mr0xi:Evet.
Ekran kartın düzgün olabilir fakat oyunu kaldırmıyor olabilir! Minecraft Basit Gibi Görünsede Basit bir oyun değil! Aaa Ekran Kartın 500 MB hadi MC oynayalım diyemezsiniz. Sonracığıma minecrafta RAM verebilirsiniz belki düzelir.

Discovery Cihazımdan Gönderdim Lo!

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım sorun çözüldü.[DOUBLEPOST=1398508007,1398507969][/DOUBLEPOST]
Çünkü 1.7.5de Hack Vardı.Hackin Sürümü 1.7.5'di.Version Olarak Açılır.Sende Hilesize Geçtin Oldu.

Kardeşim Ne Alınıyorsun Hemen
Bende ne hilesi var akıllı mısın sen !