[1.7.x-1.8.x]play.EpikTurk.tk[=]Arastirma[=]Nadir İtemler[=]Epik itemler[=]daha fazlası

Kartila7

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Server ip: play.epikturk.tk
Sürüm: 1.7.X.1.8.X
Slot: 82 (artırılabilir)
Ram: 6 GB (Artırılabilir)

Özellikler

Altın kürekle claim atma
/market listings Komutu ile oyuncular arası ticaret
İpeksi kazma ile spawner alabilme
Ks yazarak ölme ve öldürme sayını görme
Nadir itemler
Epik itemler
Arastirma yapabilme
Rütbe sistemi
/Ks ölme ve öldürme sayın
Kömür ile kazma yapabilme
Oyuna ilk başladığınızda 15 dklık koruma

Ve en önemlisi Oyunda Sadece Geceleri PVP açıktır

Özellik Ayrıntıları
Epik item nedir?
Epik itemler Size yeni özellikler kazandırır Ve bunlar Kılıc, Kalkan, Yay ve Kazmadan oluşur

Epik itemler nerden bulunur?
Epik itemlerinizi Cadı, Ghast ve Wither keserek bulabilirsiniz

Ayrıca Epik itemlerinize + da basabilirsiniz + basmak için /warp epiktakas yazabilirsiniz.

Bazı Epik itemler:

Nadir item nedir?
Nadir itemler Size yeni özellikler kazandırır Ve bunlar Zırh, Kask, Pantolon ve Ayakabıdan oluşur

Nadir itemler nerden bulunur?
Nadir itemlerinizi Enderman ve Gümüş balıgı keserek bulabilirsiniz

Ayrıca Nadir itemlerinizede + da basabilirsiniz + basmak için /warp epiktakas yazabilirsiniz.

Bazı Nadir itemler:

Nasıl Rütbe atlarım?
Rütbe atlamak için rütbe gereksinimlerini topladığın zaman /rankup yazarsan rütbe atlayabilirsin.

Rütbe Gereksinimleri Neler?
Rütbe Gereksinimleri sadece paradır her rütbe için belli bi ücret isternir bu ücretler ise şu şekildedir
:

Kill Stats nedir ne işe yarar?
Kill stats sizin ve diger oyuncuların ölme öldürme istatistiklerinizi gösterir
Kill stats komutları şu şekildedir:

Kömür ile kazma nasıl yapılır?
Kömür ile kazma yapmak için 3 kömür ve 2 çubuğa ihtiyacınız var ve bu itemleri aşağıdaki gibi yerleştirmeniz gerek

Vip Bilgi
Sunucumuzda 4 adet vip bulunmaktadır amacımız her bütçeye göre vip yapmatır ve oyun içerisinde /vipbilgi yazarak fiyatlarını ve özelliklerini öğrenebilirsiniz.

Sunucudan Kareler

Teşekürler

Öncelikle skypeki skript gurbumuza teşekkür ederim bi çok konuda yardımda bulundular ikinci olarak forumda arastirma skriptini yazan arakdaş kimdi hatırlamıyorum ama o okuyorsa onada teşekkür ederim ve Furkan yılmaz arakadaşımızın plugin paketinden rütbe ve chest commandı aldım onada teşekkür ederim bunların dışında hiçbir şeyimiz çalıntı veya herhangi başka bişi değildir (gözümden kaçan ya da unutugum olduysa ayrı tabi )
En Önemliside Sizlere şimdiden konuyu okuduğunuz ve Serverime geldiğiniz için TEŞEKÜR EDERİM

Server ip play.EpikTurk.tk
İyi eğlenceler
İyi Forumlar

Son düzenleme:

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
ELEŞTİRİM:
Sunucu geliştildikten
sonra az da olsa başarılı bir sunucu
olabilir yapmanız gerekenler :
- Build geliştirilmeli
- Sunucu adı bence değiştirilmeli
- Daha fazla sistem eklenmeli

Kartila7

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ELEŞTİRİM:
Sunucu geliştildikten
sonra az da olsa başarılı bir sunucu
olabilir yapmanız gerekenler :
- Build geliştirilmeli
- Sunucu adı bence değiştirilmeli
- Daha fazla sistem eklenmeli
Sistemlerimiz ve anlamı bakımında ismimiz güzel bence buildlere şu aşamada zaman ayıramıcaz ve şimdilik idare edecek şeylerdir son olarak yeni sistemler tabii ki eklenecek bunları yavaş yavaş yapacağız ki insanların kafası karışmasın ve insanlar sıkılmasın yorumunuz içinde teşekkür ederim.

Güncelleme
1- Arastirma yapma değişti artık /arastirma yazarak menüden seçebilirsiniz
2- Rütbelerin gereksinimleri survivala uygun yapıldı
3-Market düzenlendi

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MineTurk faction paketini gidip survival yapmışsın tebrik ederim. :alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış:

Kartila7

Marangoz
En iyi cevaplar
0
MineTurk faction paketini gidip survival yapmışsın tebrik ederim. :alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış:
Paketi direk kulanmadım sadece rütbe kitleri ve rütbe isimlerini aldım bunu yazıda saten yazmıştım

ve bu hırsızlık değil ayrıca arkadaş bunu saten paylaşmış tamamınıda kullanmak herhangi bi sorun olcagını sanmıyorum önemli olan bundan iyi şeyler çıkarabilmek

SplashTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
+++
Hırsızlık Değil Fakat Emekte yok Bir Yandan :)
Ama Sunucuya Benim Puanım 6 :)

TheHeist

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
10/9 Sunucu gerçekten her açıdan olmasa da Mükemmel, Sadece Orman map'i kötü duruyor. Onun dışında her şey harika. Rütbe'de Uygun olmuş, Ellerinize sağlık.
@Prefer Adam haklı MineTurk plugin paketinin v.2.1'ini paylaştı herkese açık olarak. Burada Kıskanmanı gerektiren şey neydi, yapmak istediğini anlıyamadım.

Satca

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

nitrado adminlerinden gördüğümüz muamele vipler dolu servere girdi diye yani 82 slotken 83 kişi oldu diye hesabımız kitlendi dicek hiç bişeyim kalmadı böyle aptalca bi düzeni olan sistemden bidaha ne sunucu ne başka bişi almıcam

Sunucnuzda slot bugu yok mudu? Nitrado'yu, kendi hatanız yüzünden bu şekilde yargılaymazsınız. Sunucunuz 4 kişilik, siz bilmem 15 20 kişi sokuyorsunuz. Sunucunuza girenler ise vip değil, bildiğimiz normal oyuncu. Bunun haricinde, fotoğrafı sanırım tam istediğiniz yerden photoshop yapmışsınız. Nitrado kalitesinin değerini tam anlayamamışsınız.

Satca

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bu tür konular buraya taşınması gerektiğini düşünmüyorum.

Sana skypeden uyarı yaptım, ts3'e çağırdım ve siz eski olayınızdan falan değindiniz. Siz ts3 üzerinde kendi sunucnuzda slot bugu yaptığınızı onayladınız. Sizin paneliniz incelendi ve essentials.joinfullserver perminin oyuncularda olduğu tespiti yapıldı. Normalde sadece size uyarı yapılacaktı, ancak siz bize forum üzerinden uygunsuz üslupla yaklaştınız. Olayın buraya taşınmasına gerek yok, bu forum sitesinin sizin konunuzun başlığında da olsa bu tür yorumlara hiç gerek yok.

Kartila7

Marangoz
En iyi cevaplar
0
sunucu tekrar online nitradonun kendini bilmez adminlerine rağmen

Yeni İp: play.epikturk.tk

Sunucuyu büyük bi sıkıntı olmadıkça kapamayı planlamıyoruz fransadan 3 aylık kiraladıgmız kendi makinamız sayesindede kimse serverimiz üzerinde hak idda edemez o yüzden iyi oyunlar

++++++++++++++++++

ilk güne özel vip çekilişi yapılacaktırk