MrAnitome12
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 1.7.x özelliklede 1.7.9 için çalışan single player commands yada benzeri bir mod arıyorum nereye baktıysam bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum. iyi forumlar 
nbt editor mcedit gibi sadece oyundaki hali
bu forgeye yüklenen bir mod canavarların spawnerların koduyla oynamanızı sağlar örneğil spawnerin spawnlama hızı vs ama command blocktan anlamakta önemlibunun plugin olduğu yazıyor yada ben anlamadımbunu single playere yükleyebiliyomuyuz yada nasıl yüklücez
bu forgeye yüklenen bir mod canavarların spawnerların koduyla oynamanızı sağlar örneğil spawnerin spawnlama hızı vs ama command blocktan anlamakta önemli
bukkit sv kur server yerine localhost yazıp gir (worldedit ekle =D)Onlar command blockla yapılabiliyor yani yapmışlığım var map hazırlarken. Bana //set lazımduvar ve zemin hazırlarken tek tıkla yapabilmem için bi mod gerek
bukkit sv kur server yerine localhost yazıp gir (worldedit ekle =D)
SinglePlayerCommandsOnlar command blockla yapılabiliyor yani yapmışlığım var map hazırlarken. Bana //set lazımduvar ve zemin hazırlarken tek tıkla yapabilmem için bi mod gerek
SinglePlayerCommands
Ben var diye biliyordum. Uzun zamandır o modu kullanmadım. Saygılar.1.7.x için spc yok olsa bu kadar uğraşırmıyım o kadar bukkit felan kurdum![]()
Ben var diye biliyordum. Uzun zamandır o modu kullanmadım. Saygılar.