1.7.X Sunucular | Tartışma konusu

BlankInkNK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bildiğiniz üzere 1.8.X sürümü uzun zamandır kullanılabiliyor.Hatta bir süre sonra 1.9 sürümü çıkıcak.Nedir bu 1.7.X sunucu açma sevdası diğerlerinden farklı bir sunucu açma amacınız vardır bulduğunuz pluginler sadece 1.7'ye uyumludur bu nedenle 1.7 sunucu açarsınız anlarım da lapisli birbirinin tıpatıp aynısı sunucuların 1.7'de açılmasının sebebi ne ? Pluginler sıkıntı çıkarıyor demeyin lütfen.Çünkü onlarca aynı tipte 1.8 sunucusu var.

MC4FUN

play.mc4fun.net
En iyi cevaplar
4
forumda cok sacma konular aciliyor 1.7 sunucuların acılmasından kimene ? veya 1.8 veya 1.9 bu server sahiplerine göre degişir
bazi kişiler internetde 1.7 plugin paketi buluyor sunucuyu 1.7 yapiyor :)

Butlu

http://selim.pw
En iyi cevaplar
0
Server lapisli, mantık ve oynanış çoğu gereksiz faction sunucuları gibiyse 1.9 da açılsa ne olur.. <_<

BlankInkNK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim benim bir premium hesabım var ve yabancı sunucuları gördükçe Türkiye'de ki sunucuların kalitesinin ne kadar düşük olduğunu farkediyorum.Türkiye'de ki premium sunucuların sayısı bir elin parmakları kadar bu bir bakıma oyunun yapımcı firmasına Türkiye desteğini kapatın onlar zaten oyunu almıyor demek oluyor.Türk sunucularının şu an ihtiyaç duyduğu şey bir kaç çok kaliteli premium server.Diyeceksiniz ki e herkesin durumu iyi değil premium alamıyor.Ben buna inanmıyorum gerçekten durumu olmayanlar olabilir.Ancak bu Türkiye'nin tamamı değildir.Oyunu oynayan bazı çocuklar oyunda premium diye bir kavram olduğunu bile bilmiyor.Bu bizim emeğe saygıdaki durumumuzu gösteriyor.

Server lapisli, mantık ve oynanış çoğu gereksiz faction sunucuları gibiyse 1.9 da açılsa ne olur.. <_<
Türkiye'de ki faction sunucular hakkında hiç konuşmayalım bence :)

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlamadığım konulardan birisi de bu. Ne farkediyo? Bu Türk'ler MCSG'yi 1.7.10'a döndürmeye bile ikna ettiler. Ha ben gene 1.8'de oynuyorum o ayrı.

BlankInkNK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim anlamadığım konuda şu neden 1.7.10 döndürmek istiyorlar ki ? 1.7.X Türk oyunculara bu kadar önemli ne ifade ediyor.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim anlamadığım konuda şu neden 1.7.10 döndürmek istiyorlar ki ? 1.7.X Türk oyunculara bu kadar önemli ne ifade ediyor.
Bence F3+A ile adamlar görünmediğindendir. Ama aslında çok daha dikkatli bakınca görmek bazen mükün oluyor. Tabi 1.7'deki gibi bariz orda durmuyor ama. Bir sebep de bu olabilir.

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
Şimdi Şöyle Bişeyde Var.Çogu Oyuncunun Minecraftı 1.7'de Kasmıyor.1.8 Kasıyor.Eger Kurucununda Kasıyorsa Bi Zahmet 1.7 Yapsın.

Bence F3+A ile adamlar görünmediğindendir. Ama aslında çok daha dikkatli bakınca görmek bazen mükün oluyor. Tabi 1.7'deki gibi bariz orda durmuyor ama. Bir sebep de bu olabilir.
Katılıyorum Kardeşim

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yavaş yavaş yükselceğiz tabi ayrıca resi¬¹#¬¬¼¬ ve huz¹²#¹²# hileleri de 1.7.X sürümlerinde olduğundan :)

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yavaş yavaş yükselceğiz tabi ayrıca resi¬¹#¬¬¼¬ ve huz¹²#¹²# hileleri de 1.7.X sürümlerinde olduğundan :)
1.8'de de bir sürü hack var. Ha ama, eskiden (sırf inat için) hack kullandığım dönemlerden biliyorum, Resilience kadar sağlam hack yok. O yüzden geçmiyo olabilirler.

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bana göre bi' kurucu sunucusunun sürümünü istediği gibi yapar.Eğer hile serbest olsun diyor ise 1.7 ve 1.8 yapar ama diyor ise hilesiz isterim kusura bakmayın ama 'eşşek' gibi 1.8.7 yapıcaktır.Genellikle her sürümde hileler var, zaten 1.8 yapsan ne olucak bakıyorum tüm sunucular neredeyse hem 1.7 hemde 1.8 bakın yani bi' sorun yok istiyen oyuncu 1.8 ile girer istiyen ise 1.7 ile girer sorun olmaz :)

BlankInkNK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bana göre bi' kurucu sunucusunun sürümünü istediği gibi yapar.Eğer hile serbest olsun diyor ise 1.7 ve 1.8 yapar ama diyor ise hilesiz isterim kusura bakmayın ama 'eşşek' gibi 1.8.7 yapıcaktır.Genellikle her sürümde hileler var, zaten 1.8 yapsan ne olucak bakıyorum tüm sunucular neredeyse hem 1.7 hemde 1.8 bakın yani bi' sorun yok istiyen oyuncu 1.8 ile girer istiyen ise 1.7 ile girer sorun olmaz :)
1.7.X ve 1.8.X yazan sunuculara 1.8 ile girilmiyor.Sadece prim için yazılıyor.(Genellikle)
Ben 1.7.10'da 20-30fps alıyorken 1.8'de 45-60fps alıyorum :/
Bende de aynı şekilde FPS durumu 1.8 ilk çıktığında biraz sıkıntı vardı ama şu an hiçbir sıkıntı yok.Hatta daha da yükseldi.