TheYarakos
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Çok şey söyledim ama bir şey daha 
Oyunda Yetkilinin Renkli yazması için ne yapacağız ?
Oyunda Yetkilinin Renkli yazması için ne yapacağız ?
Oyun içinde şu komutu yaz;kardeş bide paketin eski sürümünü kullanıyorum group managerde vip plus var sv de2-3 kişiye etkinlkle verdim warp listesini göremiyorlar napıcaz
Oyun içinde şu komutu yaz;
/manuaddp grupadi essentials.warp.list
yazman yeterli.
kardeş bi tane faction plugin paketi yaparmısın plotme felan olsun[DOUBLEPOST=1391538696,1391532756][/DOUBLEPOST]bide tabelaya hammadde yazınca nasıl adamları hammaddeye göndericemOyun içinde şu komutu yaz;
/manuaddp grupadi essentials.warp.list
yazman yeterli.
Kardeşim Başlat'in İçine Girevet[DOUBLEPOST=1390738701,1390738345][/DOUBLEPOST]baslatınca true ye donuyo
Kardeş haklısın sorun varchest shopta sorunmu var odun felan satınca para gelmiyor
Bi özele gelebilir misin ?Sorun yok denedim.
Aletlerde sorun yok kardeşim pakette 3 tane alet varSatır 1545: [11:00:56] [Server thread/WARN]: §4Boyle bir alet yok!
Satır 1449: [10:59:42] [Server thread/WARN]: §4Boyle bir alet yok!
Satır 1276: [10:57:08] [Server thread/WARN]: §4Boyle bir alet yok! Bu hatalar ne ya ?
Essentials'dan olduğu kesin ama
Aletlerde sorun yok kardeşim pakette 3 tane alet var
Premium-paket
Baslangic-paketi
Tas-aletler
Rain'de Zeusu filan nasıl kapatabiliriz ?
Paketi güncelledim Let It Rain'de zeus kapatıldı.[DOUBLEPOST=1391609467][/DOUBLEPOST]Rain'de Zeusu filan nasıl kapatabiliriz ?
Ekstra bir eklentiye gerek yok zeus kapattım (Paket güncellendi.)noobom pluginini indir
Sen hangi paketi kullanıyorsun ?[DOUBLEPOST=1391615154][/DOUBLEPOST]kardeş tek bir oyuncuya veriyor böyle yapınca benim grupa vermem lazım gruop managerden gruba bunu ekleyimmi ?? essentials.warp.list
CommandSigns eklentisi ile gönderebillin.kardeş bi tane faction plugin paketi yaparmısın plotme felan olsun[DOUBLEPOST=1391538696,1391532756][/DOUBLEPOST]bide tabelaya hammadde yazınca nasıl adamları hammaddeye göndericem