1.7.X'mi daha çok tercih edilesi yoksa 1.8.X'mi ?

Sizce hangi sürümü kullanmalıyız ?

• 1.7.X

Kullanılan: 3 21.4%
  • 1.8.X

Kullanılan: 11 78.6%

• Kullanılan toplam oy
    14

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
1,8 De Skin Göremedikleri İçin Cracked Oyuncular 1,7 Tercih Ediyor Server Kurucuları İse 1,8 De Eula Meselesi Olduğu İçin 1,7 Açıyor Hem Oyuncu Daha Fazla Gelir Hemde Eula İle Uğraşmam Diyerek Böyle Bir Yol Seçiyorlar
Aslında 1,8 De Çok Fazla Avantaj Geldi Örneğin Sunuculara Renk Katan TİTLE Komutu ve Survivale Farklı Şeyler Getiren Şu Yeni Su Altı Tapınakları - Tavşanlar - Slime Blocklar - Armor Standları vb
1,8 Sunucuda Çok Fazla İmkan Olabilir Örneğin ArmorStand Ları Hareketlendirip Çeşitli İmajlar Verilir Bunlar Hem Kit Seçme hemde Animasyon Olarak Kullanılır Ve Title Komutu İle Desteklenip Güzel İşler Çıkarılabilir Çoğu Cracked Arkadaş 1,8 Sunucu Denemediği Bu Güzellikleri Tatmadığı İçin Sadece Skin Görmek Amaçlı 1,7 De Duruyorlar

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
1,8 De Skin Göremedikleri İçin Cracked Oyuncular 1,7 Tercih Ediyor Server Kurucuları İse 1,8 De Eula Meselesi Olduğu İçin 1,7 Açıyor Hem Oyuncu Daha Fazla Gelir Hemde Eula İle Uğraşmam Diyerek Böyle Bir Yol Seçiyorlar
Aslında 1,8 De Çok Fazla Avantaj Geldi Örneğin Sunuculara Renk Katan TİTLE Komutu ve Survivale Farklı Şeyler Getiren Şu Yeni Su Altı Tapınakları - Tavşanlar - Slime Blocklar - Armor Standları vb
1,8 Sunucuda Çok Fazla İmkan Olabilir Örneğin ArmorStand Ları Hareketlendirip Çeşitli İmajlar Verilir Bunlar Hem Kit Seçme hemde Animasyon Olarak Kullanılır Ve Title Komutu İle Desteklenip Güzel İşler Çıkarılabilir Çoğu Cracked Arkadaş 1,8 Sunucu Denemediği Bu Güzellikleri Tatmadığı İçin Sadece Skin Görmek Amaçlı 1,7 De Duruyorlar
Eula her zaman vardı, Eula'ya gelen yeniliklerin amacı zaten insanları realms'a yönlendirmekti. Şahsen sunucusunda vip satan sunuculara bir şey yapacaklarını düşünmüyorum.

Fangshocker8

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence 1.8 kur çünkü eski sürümlerde 1.8'in yeniliklerinden mahrum kalırsınız ancak herkes alex olacaktır buna da dikkat etmelisin eğer milletin skini de olsun diyorsan 1.7.9'dan aşağı bir sürümde kurmalısın (1.7.9 dahil değil).

XapeEvely

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
La Olm Siz Ymn Ediyorum Yenicisiniz Vallaha 1.7.2 Sürümünü Hep Oynarım ancak 1.9 Sürümüne kadar
Eskiden 1.6.4 dü 1.7.2 çıksada oynamazdım 1.7.4 cıktı oynadım 1.7.2
Ondan Öncede 1.5.2'ydi 1.6.4 Çıkmıştı ama oynamazdım

umut_

En iyi cevaplar
0
1.4.7 Aç Birde Skyblock Aç Hasret Kaldım Wood Generatöre @Ranork Az Yapmadık Sunucunda :p

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bro her zaman en güncel tercih edilir, insanların yeni sürüm açmamasının sebepleri üşengeçlik ve korkaklıktan başka bir şey olmadı bugüne kadar :)

1.4.7 Aç Birde Skyblock Aç Hasret Kaldım Wood Generatöre @Ranork Az Yapmadık Sunucunda :p
Bu nasıl bir özlem anlamadımki :D

umut_

En iyi cevaplar
0
Bu nasıl bir özlem anlamadımki :D
Hani En Sevdiğin Kişi Ailenden Biri En Yakın Dostun Çekip Giderya Gurbete Ve Hani Onu Gelir Diye Beklersin ya İşte Bende Wood Generatörü Öyle Bekliyorum Sanki Çözülmüş Ama Çözülmemesi Gereken En Önemli Bugtu Benim İçin :p
Sunucun Oyuna Multiplayer Başladığım İlk Sunucuydu Ve En İyi Şeyleri Orada Yaşadım SkyBlock Zevkini Orada Tattım Ve O Gün Bu Gündür Her Skyblock Sunucuyu Gördüğümde Acaba CandyMc Deki Ortama Benziyormu Diye Bakıyorum Ama Nedense Şimdi Anlayış Çok Değişti :D
O Zamanın Verdiği Nooblukmu Desem Beleş Odun Dan Dolayı Hissettiğim Sevinçmi Desem Ne Desem Bilmiyorum :p Hatta Şu Anda Olsa Markete Satmaktan Ziyade Çit Yapmak Veya Fırında Yakıt Olarak Harcayacak Olsamda Ne Bileyim İnsan İlk Yaşadığı Şeyi İstiyor :p