- En iyi cevaplar
- 4
Teşekkür ederim konu güncelhayırlı olsun o zaman![]()
Teşekkür ederim konu güncelhayırlı olsun o zaman![]()
Teşekkür ederim bütün sunucular satın aldı biz leak kullanıyoruz allah kahretsınLeak Featherboard eklentisini görmeyene kadar sunucu güzeldi.
Ben bütün sunucular FeatherBoard satın aldı diye bir şey demedim. Elbet leak FeatherbBard kullanan sunucularda olacaktır.Teşekkür ederim bütün sunucular satın aldı biz leak kullanıyoruz allah kahretsınözür dileriz lütfen sunucumuzda oynamayınız.
Mesala ben kulanıyorum? o kadar paraya satın alacağıma bedavası var? hiç de sorun yaşamıyorumBen bütün sunucular FeatherBoard satın aldı diye bir şey demedim. Elbet leak FeatherbBard kullanan sunucularda olacaktır.
hocam bu tür bir şey icin bedavası varken 18$para vermek bana cidden koyarBen bütün sunucular FeatherBoard satın aldı diye bir şey demedim. Elbet leak FeatherbBard kullanan sunucularda olacaktır.
Null Plugin Nedir?;hocam bu tür bir şey icin bedavası varken 18$para vermek bana cidden koyaryanlış anlamada bunun icin insanlar beni yargıyılacaksa yargılasın ha bende her türlü emek hırsızlıgına karşıyım fakat her şeyi satın alsam 500tl yi bulur
![]()
Çoğu bilindik leak forumlarda böle trojan olayı yok 2 yıla yakın kulanıyorum sıkıntı yokNull Plugin Nedir?;
Null Plugin arkadaşlar diğer adıyla Leak Pluginler internette her sitede ücretsiz şekilde dağıtılan şeylerdir. Bunlar genellikle bir kişi tarafından satın alınır ve kodları açılır. Açılan kodlarla hiçbir şekilde oynanılmaz sadece içine küçük Trojan Yazılımları yüklenir ve kullanıma hazır hale gelir. Kişi bu pluginleri sunucusuna kurduğu zaman Trojan sunucu hakkında bilgi toplayıp Leak (Null)'unu çıkartan kişiye E-Posta yoluyla bütün bilgileri sızdırır. Bu sunucunuzun bir nevi hacklenmesi.
Sizi bilgilendirmek istedim gerisi size kalmış bir şey.