1.8.1 Sürümünde Çalışan Pluginler 1.8 Sürümünde Çalışır mı ?

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar.Ben zRedDragon.Bu gün sizlere bir sorum olacak.1.8.1 sürümünde çalışan pluginler 1.8'de çalışır mı dersiniz ? İnternetten arayıp bulduğum birkaç plugin var ve büyük bir kısmı 1.8.1 sürümüne uygun.Oyuncularda sırf sunucuma girmek için sürüm değiştirecek değil.Acaba çalışır mı ? Cevaplarınızı bekliyorum :) Yardımcı olacak herkese baştan teşekkürlerimi sunar ve iletirim :)

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Çalışır. Bosuna sunucuyu durdurup atıp denemek istemiyosan linklerini verirsen sunucumda deniyebilirim(1.8.9/1.8).

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim yardımcı olan herkeze :)
Peki son bir sorum olacak.Hub sunucu kurmak için sağdan soldan duyduğum bungeecord adında bir şey varmış.O gerekli mi ? Ve de bungeecord ne işe yarar ?

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8.1 özelliği kullanan pluginler çalışmaz. Yani bir plugin özellikle 1.8.1 üstü çalışır diyorsa 1.8 de çalışmaz. Lakin 1.8.1 sürümü çıkmış bir plugin 1.8 de çalışır.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Peki son bir sorum olacak.Hub sunucu kurmak için sağdan soldan duyduğum bungeecord adında bir şey varmış.O gerekli mi ? Ve de bungeecord ne işe yarar ?
BungeeCord sunucuları bağlamaya yarar.Sunucunun daha verimli güzel olmasını istiyorsan yapabilirsin.Eğer bağlamazsan sunucunda çok lag olur.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Bungeecord sunucuları bağlamaya yarar, fakat daha verimli hale getirmez. Ayrıca bungeecord'u kesinlikle önermiyorum. World, Craftbukkit ve Plugin en iyi şekilde ayarlandığı taktirde ve makinada özellikleride sunucuya uyumlu olduğu zaman tek bir sunucudada aynı sistemleri kurup birçok oyuncuyu lag olmadan oynatabilirsin.

WhisperB

Whisper NETWORK
En iyi cevaplar
0
Bungeecord sunucuları bağlamaya yarar, fakat daha verimli hale getirmez. Ayrıca bungeecord'u kesinlikle önermiyorum. World, Craftbukkit ve Plugin en iyi şekilde ayarlandığı taktirde ve makinada özellikleride sunucuya uyumlu olduğu zaman tek bir sunucudada aynı sistemleri kurup birçok oyuncuyu lag olmadan oynatabilirsin.
Niye önermiyorsun bence gayet faydalı. Bütün sunucuları tek bir makinede kullanmak makineyi gerçekten çok yorar.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Niye önermiyorsun bence gayet faydalı. Bütün sunucuları tek bir makinede kullanmak makineyi gerçekten çok yorar.
Sİmdi bir ürünü "yerine" göre kullanmak var, senin açtığın sunucu ortalama 1000 kişide kalıyor ise bungeecord'a ne gerek var ki?
Örnek EfsaneCraft( @Nish951 ) sunucusunun rekorunun ort. 500 ve bungeecord olmadığını tahmin ediyorum. Bu sunucu bu özelliklerle ortalama 500'ü görebiliyor ise başlangıc sunucuları icin bungeecord'a pekte gerek yoktur.

WhisperB

Whisper NETWORK
En iyi cevaplar
0
Sİmdi bir ürünü "yerine" göre kullanmak var, senin açtığın sunucu ortalama 1000 kişide kalıyor ise bungeecord'a ne gerek var ki?
Örnek EfsaneCraft( @Nish951 ) sunucusunun rekorunun ort. 500 ve bungeecord olmadığını tahmin ediyorum. Bu sunucu bu özelliklerle ortalama 500'ü görebiliyor ise başlangıc sunucuları icin bungeecord'a pekte gerek yoktur.
Gerek var. Tek bir sunucuya o kadar yüklenmek dediğim gibi yorar ve yapması zahmetlidir. Bence hiç gerek yok. Bungeecord candır :)