1.8.8\Meslekler\{}-=Macera=-{[MinePaxs]}-=HeroBrine=-{}/Görevler/1.8.8

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@seybearslan bak dostum. Belli ki sunucunun kalitesizliği ile fotoğraftan anlaşılmaktadır ki. Adam akıllı sunucu açmazsan Reklamıda çak yapıştırırlar. Senin adamların bizim sunucumuza gelip tek tek Oyunculara Reklam atmış. Adı; Gorkembey. Şunu da belirteyim ki senin beyin yaşın kadar, bir yaşımız olmadığı kesin. Çünkü o yaşa tekrar iniş yapamayız. Asıl senin gibi çoluk çocuk böyle şeylere kalkışıyorsa durum vahim. Kadromuza girip bakarsan öyle kişilerin olmadığını görebilirsin. Asıl adlarımız Grander, Emrsmsk ve Agane. AhtapotNiyazi değil? He illa ki hala sorun çıkartıcam diyorsan Skype; EmrsmskOfficial . Buyur dostum.. Böyle bir sunucuyu kendi sunucuna eş tutman çok saçma :ci: ve ve ve sanıyorsam dün size bot atmışlar? Neyse ki biz senin gibi PC bebesi değiliz de o Motd'u çekip buraya atmıyoruz. Sen ilk önce adam mısın onu bir bize söyle. Ona göre davranmaya devam edelim.

Son düzenleme:

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kurucu Alımı Varmıdır ? Server Güzel GİREBİLİRSİNİZ GÖNÜL RAHATLIYLA
Efendim Kurucu alımı tabii ki de yok ama Moderatör alımlarımız yakında olacaktır. İlla ki bir Yetki istiyorsanız takipte kalmanızı öneririm :)
Sunucu Güzele benziyor birde gelip deniyecem tam kararımı o zaman veririm reklam okunusuna da fazla takılmayın reklamcı olmak isteyen kişiler bazen böyle abartı yapıp başka server lere gidip reklam yapma ihtiyacı duyuyor uyarırsınız biter.
Bu tip sorunlar bizim için bit yeniği sorunlar. Biz nelere karşı mücadele verdikte böyle bir sunucuyu sizlere sunduk. Yetkili olmak isteyenler kendilerini kanıtlamak için böyle şeyler yapıyor. Sonra elalemin çocuğu gelip bize atarlanıyor. Çok vahim durum bunlar. Yorumlarınız için ise ayrıca teşekkür ederim.
EEE şey dünyanın en ünlü sunucusu jerry and harry de jerry 16 harry de 17 yaşında :)
Anlamayana anlatabileceğinizi hiç sanmıyorum :)

sidikli kelimesini değiştir argo olarak rapor edilebilir :)
Az bile söylemiş olabilirim. Yukarı çıkıp şu pembiş yazıların manzarasını görünce. Kendimden geçiyorum da :D

ilkeroyun2

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Efendim Kurucu alımı tabii ki de yok ama Moderatör alımlarımız yakında olacaktır. İlla ki bir Yetki istiyorsanız takipte kalmanızı öneririm :)

Bu tip sorunlar bizim için bit yeniği sorunlar. Biz nelere karşı mücadele verdikte böyle bir sunucuyu sizlere sunduk. Yetkili olmak isteyenler kendilerini kanıtlamak için böyle şeyler yapıyor. Sonra elalemin çocuğu gelip bize atarlanıyor. Çok vahim durum bunlar. Yorumlarınız için ise ayrıca teşekkür ederim.

Anlamayana anlatabileceğinizi hiç sanmıyorum :)

Az bile söylemiş olabilirim. Yukarı çıkıp şu pembiş yazıların manzarasını görünce. Kendimden geçiyorum da :D
Aslında hemen rapor edilmeli spam diye insanların dikkatini toplamaya çalışan bir insan daha napasın

CoMe0n

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucu gayet güzel. Fakat çok fazla sorun birikmiş. Acilen bakıma alınması ve bu sorunların düzeltilmesi gerekiyor.
Bunun dışında sunucu oynanabilir. Başarılar..