1.8.9 vs 1.9?

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle yeni gelen attack kısıtlaması harika.
Altın elmayıda dengelemişler biraz, savaşlar daha zevkli olacak.
Tabi macro açanlar 1.9 'a tüü kaka diyecekler, zaten hile seven oyuncular gidip 1.7 1.8 serverlarında lapis kazabilirler..
Herneyse, en çok beklediğim özellik sınırsız item yapabilmeydi.. (beni hayal kırıklığına uğrattı azda olsa)
Çok ilginç şeyler deneyeceğim bu sürümde, MMORPG sunucusu ve ennn önemliside yaptığım Silahlı Faction'ların ennnn iyisi. Silahlara skin türleri 60+ silah türü. Texture pack çok büyüyecek ama buna deyecek...

İcatcıRaxi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle yeni gelen attack kısıtlaması harika.
Altın elmayıda dengelemişler biraz, savaşlar daha zevkli olacak.
Tabi macro açanlar 1.9 'a tüü kaka diyecekler, zaten hile seven oyuncular gidip 1.7 1.8 serverlarında lapis kazabilirler..
Herneyse, en çok beklediğim özellik sınırsız item yapabilmeydi.. (beni hayal kırıklığına uğrattı azda olsa)
Çok ilginç şeyler deneyeceğim bu sürümde, MMORPG sunucusu ve ennn önemliside yaptığım Silahlı Faction'ların ennnn iyisi. Silahlara skin türleri 60+ silah türü. Texture pack çok büyüyecek ama buna deyecek...
Ben Minecraftın Multiplayerını toplasan 10 kere girmişimdir hep tek başıma oynadım :D bu bekleyip vurma olayı yüzünden kaç kere öldüm saçma sapan :D