1.8 Blink Hack

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Beyler 1.8 de Blink adinda bir hile varmış sanırım ışınlanıyorlarmış , bunu nasıl kapatabilirim ?

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
bildiğim kadarıyla blink ışınlanma hilesi değil o hareket ederken laglıymış gibi gözüküyor (bulunduğu konum 2-3 saniyede bir değişiyior) nasıl engelleniceğini bilmiyorum

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hayatımda en güzel gördüğüm hack 1.5.2 deydi ondan güzel hack görmedim.

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
O değil de Lag hack falan mı buldular anlamıyorum, dediğine çok benziyor. Normalde sunucuda lag oluyor, herkes donuyor. Ve lagdan çıktığımda ise adam beni çoktan öldürmüş oluyor. Halbuki onda da lag olması gerekiyor. 1.7 de de var aynı hack sanırsam.

Son düzenleme:

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
O değil de Lag hack falan mı buldular anlamıyorum, dediğine çok benziyor. Normalde sunucuda lag oluyor, herkes donuyor. Ve lagdan çıktığımda ise adam beni çoktan öldürmüş oluyor. Halbuki onda da lag olması gerekiyor. 1.7 de de var aynı hack sanırsam.

Oh, demek fark ettin :D Öyle bir hile var arkadaşlar. Bizzat inanmayıp denedim. Bir arkadaşa vurmadan önce boş elle sağ tıklayınca o kişiye ping mi ne gönderiyor tam mantığını anlamış değilim ama yok böyle bir şey :D Çözüm getirileceğini sanmam ancak kullanıcılara modem güvenliği açısından bir kaç ayar değiştirilmesiyle düzelebilir.

+ ("Bizzat denedim" derken bizzat gördüm olacaktı :D veya yaşadım)

İkinci bir olasılık daha var. Ping yerine minecraft'ın sahip olmadığı bloklara (yani kısacası "Crashed Blocks" diyoruz) dayalı bir hile sistemi kurmuş olabilirler.