1.8 de kasıyo acil yardım

tobe41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar benim mc 1.8de kasıyo bazen ileri tuşuna basıyom gidiyo bırakıyom basmayı gitmeye devam ediyo 1.8 altı sürümlerde hiçbir sorun olmuyo lütfen yardım edin

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8 de yeni özellikler eklendiğinden olabilir mi?
optifine yükle ayarları kıs

MısırTanesi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Görüş mesafesini azaltabilirsin. O durmadan devam etmesi bendede oluyor. Klavyeye bak olmazsa kapa tekrar aç (serverde işe yarıyor)
Ben şu an minimum sistem gereksinimleri ile kullanıyorum. Fakat 12 ye kadar görüş ü çıkarıyorum fps de kasmıyor. 20 ye kadar çıkabiliyor.
:)

tobe41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yükledim en alta indirdim görüş mesafesi bile 2 yinede kasıyo

KübraERG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bendede kasma oluyor,optifine yükle ayarları kıs.ben video ayarlarından vbo ları kullanı açtığım zaman fps artıyo,sende dene.max kare hızını sınırsız yapma,çünkü hiçbir etkisi olmaz.en fazla kaç fps alıyorsan veya genelde kaç fps alıyorsan ona ayarla.en azından fps sabit kalacaktır.yani en azından bende öyle oluyor.fog startı 0.2 yap.mipmap düzylerini kıs.ayarlar off ve fast olsun.sormak istediğin bir ayar varsa sorabilirsin

MısırTanesi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş belki minimum sistemin yetmiyodur. Ya da programın fazladır.
Bak şimdi eğer sistemin yetiyosa, programın da fazlaysa bunu kontrol etmek için,
görev yöneticisini aç. orada alt kısımda fiziksel bellek adlı yazı var. o eğer 90 larda 80 lerde ise (minecraft açık değilken)
o zaman minecraftı çalıştıramaz ve kasar. ve ayrıca çökebilir de.
fiziksel belleğinin en fazla 60 ya da 50 olması lazım ki minecraftı açsın.

1.8ghz işlemci 2 gb ram lazım. bu arada.