1.8 Dışında Farklı Bir Versiyonda Herhangi...

Lightset

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.8 Dışında Farklı Bir Versiyonda Herhangi Bir Sunucuya Giremiyorum.

birçok launcher denedim minecraftın kendi launcheri,TeamExtreme Launcher gibi ancak maalesef hiçbirinde 1.8 dışında bir versiyonda farklı bir sunucuya giremedim

Javayı birçok kez sildim (Java 8 151 Kullanıyorum) onun yerine Java 7 yükledim ve benzeri birçok deneme yaptım ancak hepsinde sonuç aynı...

Javadan anlayan bir arkadaş bana yardım edebilir mi ? Sorun Javada Olmayabilir Onu Dahi Bilmiyorum

Lightset

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@byBluera 1.12.2 sürümünde herhangi bir sunucuya girmeyi denediğimde bir süre connecting dedikten sonra ''java.lang.NullPointerException: group'' yazıyor ve sadece Cance düğmesi var ekranda yazıyla birlikte.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Dosya Boyutu 60mb olan.
Windows Çevrimdışı ve Windows Çevrimdışı 64 yazanların 2'snide indir.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Windows update'den güncelleştirmeleri almayı dene.
Aşağıdaki yerden tüm redistleri indir.

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
İlginç... Anlaşılan uzun bir araştırma yapmam gerekecek. Böyle birşeyi ilk kez bu konudan duyuyorum, bakalım sonuç ne olacak.
Birkaç gün bekleyin, çözüm bulmaya çalışacağım.

Ek olarak, @Hüseyin09123 ve @Lightset, sunuculara bağlanamadığınızda ekrana gelen o yazının tam bir görüntüsünü atabilirmisiniz?

Birde, 1.9.4 ve 1.10.2 ile girmeyi denediniz mi? Bu sorun sadece 1.11.2 & 1.12.2 de mi kaynaklanıyor? Eğer öyleyse bir şey buldum diyebilirim.

BlokKutusu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mojang 1.8 üstü sürümlerde oyunun java versiyonunu güncellediyse bundan olabilir bilgisayarına daha güncel bir java versiyonu yükleyerek deneyebilirsin.

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Mojang 1.8 üstü sürümlerde oyunun java versiyonunu güncellediyse bundan olabilir bilgisayarına daha güncel bir java versiyonu yükleyerek deneyebilirsin.
1.12 de Java 6 & 7 desteği kaldırıldı. Ama arkadaş Java 8 kullandığını söylüyor...

Sorun'a gelecek olursak, bu hata tahminim 1.11.2 ve üstü sürümlerinden gelen kaynaklı hatalardan birisi, ve bu hata herkes de yaşanmıyor. Bug Tracker de birçok kişi bu hatayı rapor etmiş (42+ rapor), ve hepsinde 1.11.2 & 1.12.2 sürümleri olarak işaretlenmiş ve durum olarak 'onaylı'a alınmış.
Yani kısaca, bu hata 1.11.2 sürümünde geldi diye düşünüyorum. Mojang/Microsoft bunu ne zaman çözerler bilmiyorum, ama ben o hata raporuna oy verdim, isterseniz sizde oy verin belki o hatayı dikkat'e alırlar ve çözmek için uğraşırlar.
Hata Raporu:

Çözüm olarak, test etmedim ama şunları deneyebilirsiniz;
1. Windows sürümünüz XP/Vista ise güncellemeyi deneyin.
2. DNS adresinizi değiştirmeyi deneyin. (Tavsiye: 8.8.8.8 && 8.8.4.4)

Eğer olmazsa, şirketin bu hatayı çözmesi için bekleyiniz. Aslında birkaç çözüm yolu daha buldum ama pek emin değilim doğrusu. Siz bu verdiğim iki çözüm yollarını deneyiniz.

Aynı sorundan banada oluyor bende sadece 1.8 sürümlerine giriyor.
@Hüseyin09123 Ayn sorun bende de var demişsin, DNS adresinizi 8.8.8.8 & 8.8.4.4 yapmayı denermisiniz? Bu hata bende kaynaklanmadığı için test edemiyorum.

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.12 de Java 6 & 7 desteği kaldırıldı. Ama arkadaş Java 8 kullandığını söylüyor...

Sorun'a gelecek olursak, bu hata tahminim 1.11.2 ve üstü sürümlerinden gelen kaynaklı hatalardan birisi, ve bu hata herkes de yaşanmıyor. Bug Tracker de birçok kişi bu hatayı rapor etmiş (42+ rapor), ve hepsinde 1.11.2 & 1.12.2 sürümleri olarak işaretlenmiş ve durum olarak 'onaylı'a alınmış.
Yani kısaca, bu hata 1.11.2 sürümünde geldi diye düşünüyorum. Mojang/Microsoft bunu ne zaman çözerler bilmiyorum, ama ben o hata raporuna oy verdim, isterseniz sizde oy verin belki o hatayı dikkat'e alırlar ve çözmek için uğraşırlar.
Hata Raporu:

Çözüm olarak, test etmedim ama şunları deneyebilirsiniz;
1. Windows sürümünüz XP/Vista ise güncellemeyi deneyin.
2. DNS adresinizi değiştirmeyi deneyin. (Tavsiye: 8.8.8.8 && 8.8.4.4)

Eğer olmazsa, şirketin bu hatayı çözmesi için bekleyiniz. Aslında birkaç çözüm yolu daha buldum ama pek emin değilim doğrusu. Siz bu verdiğim iki çözüm yollarını deneyiniz.

@Hüseyin09123 Ayn sorun bende de var demişsin, DNS adresinizi 8.8.8.8 & 8.8.4.4 yapmayı denermisiniz? Bu hata bende kaynaklanmadığı için test edemiyorum.
Yeni bilgisayara geçtim sorun yok artık.