1.8 Essentials Türkçe

ElmasKatili

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba beyler elinizde essentials 1.8 plugini varsa atarmısını ama prefixli olsun mesela warp lapis e gidicem [TP] gidiliyor!
Gibi afk kalınca [AFK] şimdi afk gibi hepsi olsun iyi forumlar

Heroski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
The Legend Plugin Paketi içinde tamamen türkçe pluginler mevcut ve tamamen ayarlıdır , en son sürüm
v5.7 aratarak indirebilirsiniz.

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Keşke biraz daha araştırma yapsanız..
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

O düzenlemeleri siz kendinize göre ayarlayacaksınız.

Heroski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
essentials içindeki dil dosyaları , kit listesi , tüm ayarları şeyleri inceliyerek kopyala yapıştır yaparak kendinize alabilirsiniz , uygun olanı yaparsınız sürüm ile alakası yok yani. eğer eriniyorsanız bırakın bence bu işleri!

ElmasKatili

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
essentials içindeki dil dosyaları , kit listesi , tüm ayarları şeyleri inceliyerek kopyala yapıştır yaparak kendinize alabilirsiniz , uygun olanı yaparsınız sürüm ile alakası yok yani. eğer eriniyorsanız bırakın bence bu işleri!
Bunu bilmiyorudum sağolun şimdi bu essentials 1.7.2 bunu ben 1.8 olarak yapmak istiyorum bunun jarını birlikte açarak message_tr dosyasını 1.8 e yüklesek olurmu yanlışmı anladım?

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0

Heroski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bunu bilmiyorudum sağolun şimdi bu essentials 1.7.2 bunu ben 1.8 olarak yapmak istiyorum bunun jarını birlikte açarak message_tr dosyasını 1.8 e yüklesek olurmu yanlışmı anladım?
Aynen tam olarak o şekilde. :) tabikide içinde bir kaç yeni eklenen özellikler olduğu için bir kaç dil ingilizce olabilir 2 lang dosyalarını inceliyerek yapınız sorunsuz bir şekilde olacaktır , TheLegend plugin paketi içindeki essentials tamamen türkçedir.
Misal 1.8 olan A 1.7 sürümünde Yoktur. bunun gibi karşılaştırmalar yaparak sizlerde 1.8 sürümüne tamamen uydurabilirsiniz.

Son düzenleme:

ultimateasa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Türk forumunda Türkçe içerik için turkish yazmışsın ve baş harfini de küçük yazmışsın. Peki :D