1.8 faction 7/24 açık servera BUİLDER aranıyor ip: MineOfThrones.nitrado.net

antervorte

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Buiderlik isteyen skype eklesin ordan konusuyorum haruntukel

Şuanlık görevli alımları kapanmıştır.

Alım açılmıştır sadece Pluginer alınacaktır diğer mevkiler tamamen doludur Pluginlerden çok iyi anlayan birini bekliyorum Skype haruntukel server IP MineOfThrones.nitrado.net

Anında doldu Pliginer alımlarıda durdu.

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
nitradoyu almamanızı tercih ediyorum bu gibi sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz kullanışlı daha bir sürü host var orneğin batihost gibi.Gidin ondan alın nitradoya muhtaç kalmayın arkadaş.

antervorte

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serverimiz hain ve alçak bir op saldırısı sonucu günlerce uğraştığımız emeğimiz gitmiştir kendisini loglardan arıyorum ve eminim bulurum ama ilk olarak backuplardan serveri kurtarmaya çalışıyorum bu olay yüzünden kimseye güvenemem bu yüzden bütün görevliler serverdan atılmıştır bütün kadrolar açıktır serverı tekrar açtığımda builder,pluginer,rehber gibi alımlar olucaktır ayrıca ufak bir kişisel duyuru yapmak istiyorum o yapanı buldugum zaman kendi sitem dahil birçok yerde ismini cismini herşeyini yayınlıyacağım o kansız v--eeelllleeeetttt (sansur var) şimdilik gülmeye devam edebilir okuduğunuz için Teşekkürler en kısa sürede görüşmek üzere.

Alımlar açıldı buildera ihtiyaç var