[1.8] Güç Kılıcı Modu

Nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    4

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali

Herkese merhaba! Ben Cem. Bu sefer size Güç Kılıcı adlı modumu tanıtmak için buradayım. Öncelikle bağlantılar:
Mod: TIKLA
VirusTotal: TIKLA

[ÖNEMLİ: Bu modun çalışması için 1.8 ile uyumlu Forge gerekir. İndirdiğiniz dosyayı C:\{KULLANICI_ADIN}\AppData\Roaming\.minecraft\mods klasörüne atın.]

Henüz herhangi bir blok yok ama bloklar için kod yazdım. Yani yalnızca fikir lazım. Eşyalar:

Güç Tozu, modun temel eşyası olan Güç Eşyasını üretmek için kullanılır. Üretmek için çalışma masasında 2 Demir Cevheri ve 2 Kızıltaşı birleştirin. Ayrıca madenleri ikiye katlamak için kullanılabilir. İkiye katlamak istediğiniz Cevheri ve Güç Tozunu birleştirin. (Daha sonra bunun için makine yapacağım. Öyle bedava maden yok.)

Güç Eşyası, modun temel eşyasıdır. Elinizdeyken ters tıklayarak 30 saniyeliğine güç efektleri kazanırsınız. Fakat Güç Eşyanız yok olur. Güç Tozunu fırında pişirerek 2 tane elde edebilirsiniz. Pişmesinden bolca Deneyim Puanı (XP) kazanırsınız.

Güç Taşı, Güç Aletlerini (şimdilik yalnızca kılıç) üretmek için kullanılan malzemedir. Elde etmek için çalışma masasında 4 köşeye Obsidyen kalan yerlere de Güç Eşyası yerleştirirseniz elde edersiniz. Ayrıca Güç Aletlerini tamir etmede kullanılır.

Güç Kılıcı, işte baboş burada. Normal bir kılıç üretirmiş gibi çalışma masasında alt orta boşluğa çubuk koyun. Üstüne iki tane Güç Taşı yerleştirin. Çok basit ha?

Özellikleri:
Ana Malzemesi: Güç Taşı (Güç Taşıyla üretilirler ve Güç Taşıyla Örsde tamir edilirler.)
Blok Kırma Seviyesi: 5 (Obsidyeni kazabilir. Elmasınki 3'tür.)
Dayanıklılık: 3000 (defa kullanılabilir. Elmasınki 1561'dir.)
Kırma Hızı: 7.5 (Elmasınki 8'dir, Altınınki 12'dir.)
Ana Vuruş Gücü: 6 (Elmasınki 3'tür. Kılıçlar için materyalin ana vuruş gücüne 4 eklenir. Yani Güç Kılıcı 10 hasar verir. Oyuncuların canı 20'dir.)
Güzel Büyü Gelme Şansı: 100 (Büyü basıldığında yüksek seviyeli şeylerin gelmesini sağlar. Elmasınki 10'dur, Altınınki 22'dir.)

Diğer bütün aletleri ve zırhları düşünün!

Abartı bulduğunuz şeyleri, beğendiklerinizi ve değişmesini / eklenmesini istediğiniz şeyleri yazarak bana yardımcı olur musunuz?