adam onu bilerek yapmıyorki ? saten bunu düzeltmek cok basit yani buna bug bile denmez ?Sana tavsiye kimsenin Plugin paketi'ni kullanma. Adam bug yerleştiriyor kimsenin bulamayacağını bir yere.Örnek Groupmenagerden users dosyasını kontrol edersen Plugin paketini yapanlar admin veya kurucu olarak orada gözükür. Daha önce bu tür sorunlar yaşadım.Kendi paketini kendi kafana göre indir editle.
Teşekkürler@AhmetMelihTR 'nin son sürümü var çok güzel tavsiye ederim..
DenizCan_ ye katılıyorumSana tavsiye kimsenin Plugin paketi'ni kullanma. Adam bug yerleştiriyor kimsenin bulamayacağını bir yere.Örnek Groupmenagerden users dosyasını kontrol edersen Plugin paketini yapanlar admin veya kurucu olarak orada gözükür. Daha önce bu tür sorunlar yaşadım.Kendi paketini kendi kafana göre indir editle.
Sadece Groupmenagerde değil authme,essentuals vb.adam onu bilerek yapmıyorki ? saten bunu düzeltmek cok basit yani buna bug bile denmez ?
Burdaki belirli kişiler yapmaz onu.Sadece Groupmenagerde değil authme,essentuals vb.
Faction Plugin paketiönce hangi plugin paketini istedigini yaz hub,faction,pvp,skyblock hangisi ?
ByBluera,AhmetMelihTR gibi isimlerin var.Faction Plugin paketi
İstediğin "eklenti paketine" göre, Integer.MAX_VALUE * 9 triyon ^ 999 kadar gereksiz çöp lapisli sunucuya bir tanesi daha katılacak, yazık gerçekten host israfı :/Faction Plugin paketi
Niye o kadar "Integer.MAX_VALUE * 9 trilyon ^ 999" gibi birİstediğin "eklenti paketine" göre, Integer.MAX_VALUE * 9 triyon ^ 999 kadar gereksiz çöp lapisli sunucuya bir tanesi daha katılacak, yazık gerçekten host israfı :/
Lapissiz olucak benimkiİstediğin "eklenti paketine" göre, Integer.MAX_VALUE * 9 triyon ^ 999 kadar gereksiz çöp lapisli sunucuya bir tanesi daha katılacak, yazık gerçekten host israfı :/
Ben de her sunucu çöp olacak diye bir şey demedim, ama kabul et, büyük yüzdesi çöp. Elbette istisna var ama unutma, istisnalar kaideyi bozmazLapissiz olucak benimki
Ayrıca Hosting israfi diyorsun ya sana tavsiyem her server çöp olacak diye bir şey yokMilleti aşağılamanada gerek yok
![]()
yA Kazialani diye bir warp olucak aynı bu sw deki sistem gibi mc.nomercymc.comBen de her sunucu çöp olacak diye bir şey demedim, ama kabul et, büyük yüzdesi çöp. Elbette istisna var ama unutma, istisnalar kaideyi bozmaz
Ayrıca, haklısın lapissiz olacak ama hammadde koyacaksın değil mi![]()