1.8 Plugin Paketi

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Sana tavsiye kimsenin Plugin paketi'ni kullanma. Adam bug yerleştiriyor kimsenin bulamayacağını bir yere.Örnek Groupmenagerden users dosyasını kontrol edersen Plugin paketini yapanlar admin veya kurucu olarak orada gözükür. Daha önce bu tür sorunlar yaşadım.Kendi paketini kendi kafana göre indir editle.

DenizCan_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana tavsiye kimsenin Plugin paketi'ni kullanma. Adam bug yerleştiriyor kimsenin bulamayacağını bir yere.Örnek Groupmenagerden users dosyasını kontrol edersen Plugin paketini yapanlar admin veya kurucu olarak orada gözükür. Daha önce bu tür sorunlar yaşadım.Kendi paketini kendi kafana göre indir editle.
adam onu bilerek yapmıyorki ? saten bunu düzeltmek cok basit yani buna bug bile denmez ?

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
@AhmetMelihTR 'nin son sürümü var çok güzel tavsiye ederim..
Teşekkürler
DenizCan_ ye katılıyorum

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstediğin "eklenti paketine" göre, Integer.MAX_VALUE * 9 triyon ^ 999 kadar gereksiz çöp lapisli sunucuya bir tanesi daha katılacak, yazık gerçekten host israfı :/
Niye o kadar "Integer.MAX_VALUE * 9 trilyon ^ 999" gibi bir
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kodlama karışımı bir şey yapmaya gerek duydun :( Sadece "Sonsuz gereksizlik" desen şu yazdığının 100 kere yan yana gelmesinden daha büyük bir şeye işaret ediyor :(

MANTIK OP

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstediğin "eklenti paketine" göre, Integer.MAX_VALUE * 9 triyon ^ 999 kadar gereksiz çöp lapisli sunucuya bir tanesi daha katılacak, yazık gerçekten host israfı :/
Lapissiz olucak benimki :(
Ayrıca Hosting israfi diyorsun ya sana tavsiyem her server çöp olacak diye bir şey yok :) Milleti aşağılamanada gerek yok :)

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Lapissiz olucak benimki :(
Ayrıca Hosting israfi diyorsun ya sana tavsiyem her server çöp olacak diye bir şey yok :) Milleti aşağılamanada gerek yok :)
Ben de her sunucu çöp olacak diye bir şey demedim, ama kabul et, büyük yüzdesi çöp. Elbette istisna var ama unutma, istisnalar kaideyi bozmaz :)
Ayrıca, haklısın lapissiz olacak ama hammadde koyacaksın değil mi :(

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de her sunucu çöp olacak diye bir şey demedim, ama kabul et, büyük yüzdesi çöp. Elbette istisna var ama unutma, istisnalar kaideyi bozmaz :)
Ayrıca, haklısın lapissiz olacak ama hammadde koyacaksın değil mi :(
yA Kazialani diye bir warp olucak aynı bu sw deki sistem gibi mc.nomercymc.com