(1.8 Skript) Dünyaya özel sohbet açma kapama?

OguzhanTRO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
B dünyasındaki bir admin sohbeti kapatırsa A dünyasında devam etsin, bu tarz bir skript (mümkünse) istiyorum. Varsa bildiğiniz plugin, yazarsanız sevinirim. (Tatava yapcaklar ikilesin)

na2000

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
56
Bu işini görür herhalde. Muhtemelen plugini vardır ama ben gene de veriyorum kodu, bulabilirsen plugini kullanırsın.

Komut: /chatkapat <dünya> Dünya adını girmene gerek yok /chatkapat yazdığında bulunduğun dünyanın chatini kapatır. (Not: Sadece oyuncular için kapıyor, yani plugin mesajları vs. hala calışır.) Komudu tekrar girersen chati açar. (Veya /chatac 'da kullanabilirsin.)

Permler: chat.kapat Komut permi. chat.konus Chat kapalıyken konuşabilme permi.

Mesajları ve permleri kafana göre değişebilirsin.
Kod:
command /chatkapat [<text>]:
    aliases: chatac, chatkapa
    permission: chat.kapat
    trigger:
        if arg 1 is set:
            set {_i} to arg 1
        else:
            set {_i} to player's world
        if {chat::%{_i}%} is set:
            delete {chat::%{_i}%}
            broadcast "&9%{_i}% &fdunyasi icin chat &aAKTIF!" #<---- Chat acma mesaji. Mesaji herkese gondermesini istemiyorsan broadcast yerine send kullanabilirsin, sadece komudu kullanana gonderir. send "MESAJ" to ops and console yazarsan oplara ve konsola gonderir.
        else:
            set {chat::%{_i}%} to false
            broadcast "&9%{_i}% &fdunyasi icin chat &cKAPALI!" #<---- Chat kapama mesaji. Mesaji herkese gondermesini istemiyorsan broadcast yerine send kullanabilirsin, sadece komudu kullanana gonderir. send "MESAJ" to ops and console yazarsan oplara ve konsola gonderir.

on chat:
    set {_i} to player's world
    if {chat::%{_i}%} is set:
        if player doesn't have permission "chat.konus": #<---- Chat kapaliyken konusabilme permi.
            cancel event
            send "&cBu dunya icin chat kapatilmis!" #<---- Chatin kapali oldugunu soyleyen mesaj.