1.8 Skyblock Plugin Paketi Kodlayabilen, Yapabilen?

LufitHD

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, youtube da orta düzey iki kanalıma var yaklaşık olarak 30-40 gin abone arası :) İki kanalın sunucusunu açmayı planlıyoruz ve bize güzel bir plugin pack yapabilen birine ihtiyacımız var.

Mesajlarınızı bekliyorum! 1.8'dir unutmayın :)

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ücretsiz bi' şekilde yaparım ama biraz uzun sürebilir, bekliyebileceksen yardım edebilirim. Plugin paketi ÜCRET'li satılmaz, satılamaz!

"Senin aşşalık oldugunu herkes biliyor" diyen adam senide unutmadık, bana bu cümleyi kullandın ama kendinin ne mal oldunu belli ediyorsun. Eklenti paketi (Plugin paketi) PARAYLA SATILMAZ, SATILAMAZ! Pluginleri alıp editliyorsun arkadaşım, bunu nasıl ücret'e çarptırırsın kii?

PluginciBaba

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ücretsiz bi' şekilde yaparım ama biraz uzun sürebilir, bekliyebileceksen yardım edebilirim. Plugin paketi ÜCRET'li satılmaz, satılamaz!

"Senin aşşalık oldugunu herkes biliyor" diyen adam senide unutmadık, bana bu cümleyi kullandın ama kendinin ne mal oldunu belli ediyorsun. Eklenti paketi (Plugin paketi) PARAYLA SATILMAZ, SATILAMAZ! Pluginleri alıp editliyorsun arkadaşım, bunu nasıl ücret'e çarptırırsın kii?
sen oğlumun knksisin dimi yavrum

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende var mapta var skyp varsa bana ulaş beleş veriyim sana 1 paketi para ile satacak kadar nankör degilim :) bol forumlar