"Senin aşşalık oldugunu herkes biliyor" diyen adam senide unutmadık, bana bu cümleyi kullandın ama kendinin ne mal oldunu belli ediyorsun. Eklenti paketi (Plugin paketi) PARAYLA SATILMAZ, SATILAMAZ! Pluginleri alıp editliyorsun arkadaşım, bunu nasıl ücret'e çarptırırsın kii?10tlye yaparım.
Skype adresim: sari.adam3 ekliyebilirsek, detaylı sana anlatırım yapıcaklarımı. Hayırlı günler.1,2 güne olabilir mi?Bana buradan ulaşabilirsin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
VDS 6GB şimdilik![]()
sen oğlumun knksisin dimi yavrumÜcretsiz bi' şekilde yaparım ama biraz uzun sürebilir, bekliyebileceksen yardım edebilirim. Plugin paketi ÜCRET'li satılmaz, satılamaz!
"Senin aşşalık oldugunu herkes biliyor" diyen adam senide unutmadık, bana bu cümleyi kullandın ama kendinin ne mal oldunu belli ediyorsun. Eklenti paketi (Plugin paketi) PARAYLA SATILMAZ, SATILAMAZ! Pluginleri alıp editliyorsun arkadaşım, bunu nasıl ücret'e çarptırırsın kii?
Trollmusun sensen oğlumun knksisin dimi yavrum
Gülme özelliğimi kaybettim, senin bu iğrenç espirinden dolayı ;(sen oğlumun knksisin dimi yavrum
Sende o özellik zaten yoktu :ölüm:Gülme özelliğimi kaybettim, senin bu iğrenç espirinden dolayı ;(
Utku, boyundan büyük işlere kalkışma ezerler o boynunu. Hiç tartışmayalım bence, hayırlı günler.Sende o özellik zaten yoktu :ölüm:
hersey para değil.10tlye yaparım.
özelden msj at PM. beleş verecem.1,2 güne olabilir mi?Bana buradan ulaşabilirsin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
VDS 6GB şimdilik![]()