1.8 sürümü ile oynayınca 1 fps alıyorum nasıl arttırırım ?

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben 1.8 sürümüne girip oynadıgımda 1 fps alıyorum optifine kurdum 1x1 texcure denedim pikseli düşürdüm gereksiz bütün işlemleri kapattım javaya ram verdim öncelik düzeyini normalin üstünde yaptım ekran kartını ve bütün driverleri güncelledim java 6 java 7 java 8 i teker teker denedim kasaya bakım yaptım macunu yeniledim tozlarını aldım disk birleştirdim ne kadar uğraştıysam uğraşayım 1 fps yi geçmedi neden geçmiyor .

Pc'm iyi bir şey deyil ama 1.7.2 de 100 fps alırkene 1.8 de 1 fps almak çok tuhaf oluyor .

Bunlar dışında 1.8 ile 20 fps almamı sağlayabilecek bir şey varsa yazarsanız sevinirim .

Sistem Özelliklerini Yazmayı Unutmuşum Ekliyorum Hemen :
İşlemci : İntel Celeron 326 CPU 2.54 GHz
Ram : 1280 Mb
Ekran kartı : NVIDIA GeForce FX 5500
Hard Disk : 80 Gb

Son düzenleme:

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
1 FPS olduğundan emin misin? Öyleyse senin bilgisayarda sorun var çünkü benim eski bilgisayar bile bi 20-30'a çıkabiliyor modsuz.

Bilgisayarı temizlemeyi dene bi.

ANL45

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostum 1.7de 100FPS Oynarken 1.8de 1FPS'e Düşmen Biraz Abartı Gibi Geliyor ??
Sistem Özelliklerini Yazarmısın ?

MinerTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Virüs olabilir. Bir keresinde benim bilgisayarımda 400+ virüs vardı, 40 fps zor görürdüm. Temizledim ve düzeldi.

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum 1.7de 100FPS Oynarken 1.8de 1FPS'e Düşmen Biraz Abartı Gibi Geliyor ??
Sistem Özelliklerini Yazarmısın ?
Sistem özelliklerini ekledim şimdi .

Virüs olabilir. Bir keresinde benim bilgisayarımda 400+ virüs vardı, 40 fps zor görürdüm. Temizledim ve düzeldi.

400+ Virüs Ne İzledin Acaba :D
İndirme Yaparak 400 Virüs Zor Gibi
Ben bilgisayara pek bir şey indirmem indirecek olsamda güvenli kaynaklardan indiririm .

ANL45

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sistem özelliklerini ekledim şimdi .

Ben bilgisayara pek bir şey indirmem indirecek olsamda güvenli kaynaklardan indiririm .
Muhtemelen Sistemin Bu Versiyon İçin El Verişli Değil Minecraftı Biliyorsun ki Java Çalıştırıyor 1GB Ramda Yeterli Değil Bu Yüzden Bu Hatayı Alıyorsun :)
Yeni PC Al ve Onu Camdan Aşağıya At DERHAL !

(Maddi Durumunu Bilmiyorum ve Şakasına Yazdım :) )

Edit : Oyunu Açması Bile Mükkemmel

MinerTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Donanım çok düşük olduğu için kasıyor olabilir. MC zaten 1gb ram yiyor, 200x mb sisteme imkansız :(

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Muhtemelen Sistemin Bu Versiyon İçin El Verişli Değil Minecraftı Biliyorsun ki Java Çalıştırıyor 1GB Ramda Yeterli Değil Bu Yüzden Bu Hatayı Alıyorsun :)
Yeni PC Al ve Onu Camdan Aşağıya At DERHAL !

(Maddi Durumunu Bilmiyorum ve Şakasına Yazdım :) )

Maddi durumum kötü iyi olsa 1 dakika bile durmazdım emin ol

ANL45

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yani Donanımsal Bir Açıklama Lazımsa Şöyle Anlatayım :
Minecraft bir Java oyunu olduğu için Ram ile çalışıyor diyebiliriz. Bilgisayarının 1GB Ramı Var Bu 1GB Zaten Java Kullanıyor Hepsini Tükettiği İçin Sistemin Çalışması İçin Yeterli Miktarda Besleyici (RAM) Kalmıyor Bu Yüzden Oyunun 1FPS Alıyor.

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani Donanımsal Bir Açıklama Lazımsa Şöyle Anlatayım :
Minecraft bir Java oyunu olduğu için Ram ile çalışıyor diyebiliriz. Bilgisayarının 1GB Ramı Var Bu 1GB Zaten Java Kullanıyor Hepsini Tükettiği İçin Sistemin Çalışması İçin Yeterli Miktarda Besleyici (RAM) Kalmıyor Bu Yüzden Oyunun 1FPS Alıyor.

Windows xp oldugundan daha az ram yiyor win sürümlerine göre ram yeme oranı artıyor .