[1.8]Vanillada Clear Lag

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar. Maalesef bugünkü icadım tek komut bloğu değil.
Bu icadı paylaşsam mı paylaşmasam mı bilemedim ama fikirsizlikten mecbur bunu paylaştım. Bunu daha 1.8 in snapshotlarında yapmıştım yani yeni bir şey değil. Ayrıca baya basit bir şey o yüzden başka yapılmış olabilir fakat araştırdım ve en azından Türkçe bulamadığım için paylaşıyorum.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
tek komut bloğu ile yapılır sen neyin kafasındasın?
at bir ö.m. göstereyim sana..
Arkadaş Yapılamaz Diye bir şey Demişmi ?
Millet Sen 500 Satırda Yazdın Ben 450 Satırda Yazdım Diye Dalga Geçmeye Başlasaydı Hiçbir Kişide Gelişme Göremezdin .
Kendi Yaptığın Varsa Kendin Video Çekip Paylaş Laf Kalabalığı Yapma Arkadaşın Konusunda

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş Yapılamaz Diye bir şey Demişmi ?
Millet Sen 500 Satırda Yazdın Ben 450 Satırda Yazdım Diye Dalga Geçmeye Başlasaydı Hiçbir Kişide Gelişme Göremezdin .
Kendi Yaptığın Varsa Kendin Video Çekip Paylaş Laf Kalabalığı Yapma Arkadaşın Konusunda
hayır yanlış anladın ben yapılamaz dedi demedim ki .s
sadece bazı üşengeçler için tek blok ile yapsa daha güzel olur dedim yoksa bunlar beni mutlu ediyor çünkü ülkemizde gerçekten bu kişiler az.
[DOUBLEPOST=1433177537,1433177507][/DOUBLEPOST]
tm peki .s isid miydin sen
yok FBI dım ben.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
sadece bazı üşengeçler için tek blok ile yapsa daha güzel olur dedim yoksa bunlar beni mutlu ediyor çünkü ülkemizde gerçekten bu kişiler az.

deMİŞ :/
yani?
benim eski icatlarıma bak ör. portallar adam bana mesaj atıp tek blok ile yapar mısın üşeniyom demişti .s

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
sadece bazı üşengeçler için tek blok ile yapsa daha güzel olur dedim yoksa bunlar beni mutlu ediyor çünkü ülkemizde gerçekten bu kişiler az
Bu Konuşma Tarzıını Değiştirtikten Sonra Konulara Yorum Atmaya Başlaman Senin İçin Daha İyi
tek komut bloğu ile yapılır sen neyin kafasındasın?/QUOTE]
Tarzı Giderli Sözlerin İle Yorum Atmadan Önce Birkaç Kez Düşün Ne Diye Anlaşılacak Diye
Üşengeç Olmakla Alakası Yok Bunun Ortaya Bir Emek Koymuş İster 10 Blockta İster 1 Blockta Yapsın Ne Fark Eder

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@efe2002ozyay sadece tek komut bloğuyla yapılabilir demiş, bu da egoistlikle alakalı falan değil, sizi düşünmüş. Tek komut olunca sadece dünyanıza yapıştırıyosunuz, bunda sistemi baştan kurmak zorundasınız. Efe sizin iyiliğinizi istiyor sizse onu aşağılıyorsunuz.[DOUBLEPOST=1433178554,1433178444][/DOUBLEPOST]Edit: Ayrıca ben bilmiyordum da bunun tek komuta çevrilebileceğini. Teşekkürler Efe

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@efe2002ozyay sadece tek komut bloğuyla yapılabilir demiş, bu da egoistlikle alakalı falan değil, sizi düşünmüş. Tek komut olunca sadece dünyanıza yapıştırıyosunuz, bunda sistemi baştan kurmak zorundasınız. Efe sizin iyiliğinizi istiyor sizse onu aşağılıyorsunuz.[DOUBLEPOST=1433178554,1433178444][/DOUBLEPOST]Edit: Ayrıca ben bilmiyordum da bunun tek komuta çevrilebileceğini. Teşekkürler Efe
halimden anlayan biri çıktı sonunda.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1)bir scoreboard timer olur ve herzaman heresin skoruna 1 ekler.
2)scoreboard a 2400 de 0 a gelmesi sağlanır.
3)2399 olunca tellraw çıkar.
4)2400 olunca itemleri siler.
5)2400 olunca 2. tellraw çıkar.
min 5 command block
al sana "only one command block" :D
oldu bitti.