ozaman hiçbir sorun çıkmazHaritamızın hakları var indiren olursa hukuksal yollara başvurucaz+ SonOyuncuda aynen böyle yapıyor. Korumaları yok fakat haritanın hakları var
ozaman hiçbir sorun çıkmazHaritamızın hakları var indiren olursa hukuksal yollara başvurucaz+ SonOyuncuda aynen böyle yapıyor. Korumaları yok fakat haritanın hakları var
Açıkçası plugin vs. yapmaya üşendim ne diyimozaman hiçbir sorun çıkmazbu arada mapinizi deneme amaçlı çaldım ve sonra sildim kusura bakmayın bazı serverlerin maplerini çalarak açıkları yakalayıp kasıyorum
[DOUBLEPOST=1430644351,1430644158][/DOUBLEPOST]Zaten şuana kadar bunu engelliyen yok ama engellemenin bir kaç yolu var telife bile gerek kalmıyor
Sizinle varoluyoruz saolunilk açdığınızda çok açık vardı baya bir geliştirdiniz kendinizi helal olsun valla ne diyim[DOUBLEPOST=1430674679,1430674595][/DOUBLEPOST]BlueLight Kardeşim banada bi premium alsana alabiliosan (alırsan sevinirim ama almazsanda problem olmaz)
![]()
Viplere bu kadar özellik veren serverlerden bir şey olmaz hiçbir zamanda olmadı.Derken?Sizin yaptığınız serverin aynısından en az 250 tane var şimdi niye size girsinler?
sen öle sen belki şu an bora 18 vardır bir şeyi bilmeden konuşma !Server kurucuları 10-15 arası yaşında çocuklardır serverimde builderlik istedi biri lapis yaptırdık alıntı bi lapis yaptı ama güzeldi aldık warplara set 0 çekti kendi serverinin reklamını yaptı düşünün nasıl biri olduğunu
Güzel iftira sevdimServer kurucuları 10-15 arası yaşında çocuklardır serverimde builderlik istedi biri lapis yaptırdık alıntı bi lapis yaptı ama güzeldi aldık warplara set 0 çekti kendi serverinin reklamını yaptı düşünün nasıl biri olduğunu
Bora mora bilmem kardeşim ben Alperen Türkseven sizin kurucularınızdan oda çocuk bunuda yalanla bekliyorum.Güzel iftira sevdim[DOUBLEPOST=1431256556,1431256470][/DOUBLEPOST]Yaşım 17