[1.8.X] CRAFTHERO Faction * PLUGIN DEGİL DÜSÜNCELERİMİZ BİZİ EN İYİ YAPTI. * EGLENCEYE KATIL!

MelihElkoca

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Suncumuz yeni açıldığı için,
bazı buglar açıklar olması anormal değil.
ama bulduğnuz açıkları kullanmak yasaktır.
bulduğnuz açığı kurucya bildiriniz ya da her hangi bir yetkiliye

Sunucmuzda coin sistemi vardır:

Market Sistemi:

Sat Sistemi:

Hero İtemlere Demricide + Basarsınız
Görev Sistemi:

Lapis kasdıkca coin kazanırsınız iyi oyunlar,
crafthero ailesi

MelihelKoca ( Kurucu )
Jazz ( Kurucu )
iMavisWinner ( Mimar )

Sunucu İP:CraftHero.Nitrado.Net
Kapasite:34
Lokasyon:Türkiye
Hosting:Nitrado
Sunucu:Aktif
Verisyon:1.8x

Rütbe Sistemi

Sunucmuzda rütbe atlama sistemi bulunmaktadır /rütbe atla yazarak rütbenizi yükselte bilrisiniz :)

Boss Sistemi

Boss sitemi yakında sizlerle CraftHero ailesi

Lapis Satma Sistemi

Suncumuzda otmatik lapis satma sistemi vardır şu şekilde çalışır, evanterinizde 640 lapis birktirdiğnizde hesabınıza otmatikmen 10 bin oyun parası eklenir

Suncumuzda ki Menüler

Sunucmuzda her sunuucda olduğu gibi /warp /kit /vipbilgi vardır daha fazlasını sunucuda bulabilrisiniz !

Son düzenleme:

Slayer03

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güzel bir server çok şey var ve eğlendiriyor. Vakit güzel geçiyor oyuncular ve adminler çok iyi oyundaki nickim; Bubendusmanlari

Grafit

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yeni hiçbir sistem yok bu sistemler çoğu serverde mevcut

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
nerde en iyisiniz sorabilirmiyim ? daha ülke sıralamasına giremeyen bir sunucunun bunu demesi
PLUGIN DEGİL DÜSÜNCELERİMİZ BİZİ EN İYİ YAPTI.

babakondad

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sunucu ramı çok yetersiz
Lapis çok küçük
lapis küçük olduğu için ve herkeste v10 kazma olduğu için kazarken çok kastırıyo
oyuncular kendi kafasına göre
yetkili desen pluginerden başka yetkili yok sw de

MelihElkoca

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Evet yorumlarınız icin teşekkür ediyorum server yenı olabilir böyle hatalar isteyerek de düzelir amma velakin 2 arkadaşa cevap vermek ıstıyorum ki kücük kardeşlerimiz olduguna emınım yaş olarak 1. olarak
nerde en iyisiniz sorabilirmiyim ? daha ülke sıralamasına giremeyen bir sunucunun bunu demesi
PLUGIN DEGİL DÜSÜNCELERİMİZ BİZİ EN İYİ YAPTI.
Kücük kardeşim diye hitap etmek istiyorum sana daha dedigimiz kelimenin ne anlamda kullanmaya calıstıgımızı anlamadan cevap veya yorum yapma mumknse sana teşekkür ediyorm ve 2. arkadaşımıza geçiyorm
Yeni hiçbir sistem yok bu sistemler çoğu serverde mevcut
Yeni dedigimiz bu sistemleri birini bana başka serverda goster ben burda tamam eyvallah derım

Grafit

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet yorumlarınız icin teşekkür ediyorum server yenı olabilir böyle hatalar isteyerek de düzelir amma velakin 2 arkadaşa cevap vermek ıstıyorum ki kücük kardeşlerimiz olduguna emınım yaş olarak 1. olarak

Kücük kardeşim diye hitap etmek istiyorum sana daha dedigimiz kelimenin ne anlamda kullanmaya calıstıgımızı anlamadan cevap veya yorum yapma mumknse sana teşekkür ediyorm ve 2. arkadaşımıza geçiyorm

Yeni dedigimiz bu sistemleri birini bana başka serverda goster ben burda tamam eyvallah derım
elmas yumurtlayan tavuk,takas bunlar mı yenilik şakamısınız sünger ile item almak falan gir faction kısmına tek tek bak hepsinde görüceksin server ismi vermiyorum

MelihElkoca

Marangoz
En iyi cevaplar
0
elmas yumurtlayan tavuk,takas bunlar mı yenilik şakamısınız sünger ile item almak falan gir faction kısmına tek tek bak hepsinde görüceksin server ismi vermiyorum
Tavuk ile yumurtlama tamamiyle ilk bizim cıkarttıgımız bir skript reklam olmasın dıye atamam başka forumda paylastık tarihide acık acık belirttik .

ah ah