[1.8.x] Hub Sunucumuza Üst Düzey Rehber ve Youtuber arıyoruz [1.8.x]

TaklacıKingTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
uzaycraft.batihost.net
132752

Merhabalar Sunucumuz Faction ve Skyblock olarak 2'ye ayrılmıştır ve Skyblock bölümünde Üst düzey Rehber ve Youtuber Arıyoruz Eğer Kendine güveniyor isen durma çabuk gel

İP:uzaycraft.batihost.net
İP:uzaycraft.batihost.net

Son düzenleme:

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
*BATIHOST* U kendi plsini deyiştirmişiniz o kadar. Bütün batihostçular da böyle yapıyor. Türkiyede 1 adam gibi server olursa ondan da ayda yılda bir oluyor gerisi çöp.

TaklacıKingTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
*BATIHOST* U kendi plsini deyiştirmişiniz o kadar. Bütün batihostçular da böyle yapıyor. Türkiyede 1 adam gibi server olursa ondan da ayda yılda bir oluyor gerisi çöp.
Sunucumuz
Diğer sunuculara benzemez aktiflik az oldugu icin pek bilinmiyor ama sunucumuz güzeldir diğer sunuculara benzemez bir girip bakın derim

AhmetRYlmz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok haklısın dostum çoğu Batihost sunucusu açıp verilen paketten prefix değiştirip önümüze koyuyor.

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Sunucumuz
Diğer sunuculara benzemez aktiflik az oldugu icin pek bilinmiyor ama sunucumuz güzeldir diğer sunuculara benzemez bir girip bakın derim
Girdim. Eylenmedim. Hub zaten hep aynı galaksi resimleriyle dolu. Emek pek görmedim.
Neyse ben beğenmedim diyorum. İyi günler!

TheMachina

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Prefixleri Ayarlamak Bugları Kapatmak Bile Emek İstiyor Sonuçta

Son düzenleme: