[1.8.X] Minecraft'ta Runner! [100%Vanilla] |MiniGames|Map|

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
anladım fakat ben harita zaten küçük ve 5dk bpyunca oyun devam edecek bir adam mutlaka ölmesi gerek ..
Denediğine sevindim bu arada :)
şuanda pcde değilim olunca düzeltebilirim *belki

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
adamlar havadan birden düşünce anlamıyacaklar böyle yapınca adamların ilk 3 oyununu batırmış oluyorsun
ayrıca oyun bittiğinde bütün skorları resetleyebirisin o zaman daha rahat olur
sezdolu satmış gibi oldum aslında bunların hepsini tek kişilik dünyada baktım
3.edit:yepyeni bir bug buldum bloklardan koştuğunda bile yere düşüyorsun üzgünüm :(
herkese "/effect @a minecraft:jump_boost 1000000 255 true" efekti ver düşüş hasarından ölüp mapin dışına ışınlanıyorsun
O küçücük sahanın dışına kaçıp hile yapabiliyorsun bariyer gibi birşeyle sahayı kapla
yaz bunları :D

Son düzenleme:

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sahadan dışarı çıkmak mı?
Bu imkabsız sahanın etrafı boş mecbuf yere düşmek zorunda orda da armorstan onu tpliuor zaten.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Anında zıplarsan öyle olmaz onu yapabilmem için ise daha fsrklı bir clock kullanmam gerekecekti yani biraz zor oldu ama iyi oldu

Çok güzel bir fikir buldum blokların anında kaybolmasını önlemek için sadece 2 aşamalı değil 4 aşamalı blok yap mesela kahvrengi sarıya, sarı turuncuya, turuncu da kırmızıya dönüşsün o kırmızıda kaybolsun bu oyunlarını daha dinamik, güzel, uzun ve bugsuz yapar.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok güzel bir fikir buldum blokların anında kaybolmasını önlemek için sadece 2 aşamalı değil 4 aşamalı blok yap mesela kahvrengi sarıya, sarı turuncuya, turuncu da kırmızıya dönüşsün o kırmızıda kaybolsun bu oyunlarını daha dinamik, güzel, uzun ve bugsuz yapar.
Sadece 2 aşamalı bile bazen çalışmıgor 4 kez olduğunu düşüneene.
neyse şu anda ben meşgulum istiyorsan sen yap.