1.8 de 30 lvl enc den 4 lvl mi gidiyor?1.8'in özelliği o zaten, enchant için gereken xp miktarı azaltıldı.
Bknz :hazır forum varken neden araştırayım? zamanımı neden harcıyayım? bilen varsa yorum atar atmayan susar oturur herkes herşeyi araştıracaksa bu forumun amaci ney? boş yapmaya ne kadar meraklısınız siz?
Forum aranipta bulunamayan soru sormak için istersen sunucunu biz yapalım biz açalım başka isteğinhazır forum varken neden araştırayım? zamanımı neden harcıyayım? bilen varsa yorum atar atmayan susar oturur herkes herşeyi araştıracaksa bu forumun amaci ney? boş yapmaya ne kadar meraklısınız siz?
Evet, bu sayede büyüler daha kolay oluyor.1.8 de 30 lvl enc den 4 lvl mi gidiyor?
benim acıcagım sunucuyu yapmana senin ne oyun bilgin nede zekan yeter abicimForum aranipta bulunamayan soru sormak için istersen sunucunu biz yapalım biz açalım başka isteğin
Bknz :
Çoğu soru daha önceden sorulmuştur. Sorununuza çözüm bulmak için önce arama yapın, eğer hala bulamadıysanız konu açmakta özgür hissedebilirsiniz. Forumu temiz tutmak için aynı konulardan tekrar tekrar açmamaya özen gösterin.
- Arama Yapın
Ah Ah Türkiye Sizin Gibi Herşeyi Başkalarına Yaptıranlar Yüzünden Gelişmiyorbenim acıcagım sunucuyu yapmana senin ne oyun bilgin nede zekan yeter abicim
bana forumda bununla ilgili konu bulabilirmisin? bul bir şey demiyecegim?
Yani şimdi sizin gibileri böyle durumlara düşürmek istemiyorum ama insanı mecbur bırakıyorsunuz ;benim acıcagım sunucuyu yapmana senin ne oyun bilgin nede zekan yeter abicim
bana forumda bununla ilgili konu bulabilirmisin? bul bir şey demiyecegim?
teşşekürler bakiyormYani şimdi sizin gibileri böyle durumlara düşürmek istemiyorum ama insanı mecbur bırakıyorsunuz ;
https://forum.gamer.com.tr/konu/1-8...vel-yerine-3-level-ve-3-lapis-istiyor.286750/
türkiye forum.mc üzerindenmi gelişiyor? sacma yorumlarınızı kendinize saklayin şu forumda 4 seneden fazla süredir ve sizin gibiler yüzünden bu forumda 5dk kalasalım gelmiyorAh Ah Türkiye Sizin Gibi Herşeyi Başkalarına Yaptıranlar Yüzünden Gelişmiyor