1.8.x PaperSpigot Enchant Sorunu!

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Merhaba Arkadaşlar Bu 2. konum cevap alamadigim icin tekrardan acmak istedim
1.8.x paperspigot kullaniyorum 30 levellik ench basinca 4 level gidiyor bunu nasil düzeltebilirim düzeltebilme ihtimalimiz varmi?
yoksa 1.7 1.8 mi yapmam gerekli?

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz araştırsan zaten böyle değişik konular açmassınız güncellemeleri takip etmeni öneririm enchant sistemi değişti.

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
hazır forum varken neden araştırayım? zamanımı neden harcıyayım? bilen varsa yorum atar atmayan susar oturur herkes herşeyi araştıracaksa bu forumun amaci ney? boş yapmaya ne kadar meraklısınız siz?

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
hazır forum varken neden araştırayım? zamanımı neden harcıyayım? bilen varsa yorum atar atmayan susar oturur herkes herşeyi araştıracaksa bu forumun amaci ney? boş yapmaya ne kadar meraklısınız siz?
Bknz :
  • Arama Yapın
Çoğu soru daha önceden sorulmuştur. Sorununuza çözüm bulmak için önce arama yapın, eğer hala bulamadıysanız konu açmakta özgür hissedebilirsiniz. Forumu temiz tutmak için aynı konulardan tekrar tekrar açmamaya özen gösterin.

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8in özelligi bu 30 level enchant basınca artık 30 level gitmiycek sadece 3-5 level gidicek

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum aranipta bulunamayan soru sormak için istersen sunucunu biz yapalım biz açalım başka isteğin

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Forum aranipta bulunamayan soru sormak için istersen sunucunu biz yapalım biz açalım başka isteğin
benim acıcagım sunucuyu yapmana senin ne oyun bilgin nede zekan yeter abicim

Bknz :
  • Arama Yapın
Çoğu soru daha önceden sorulmuştur. Sorununuza çözüm bulmak için önce arama yapın, eğer hala bulamadıysanız konu açmakta özgür hissedebilirsiniz. Forumu temiz tutmak için aynı konulardan tekrar tekrar açmamaya özen gösterin.

bana forumda bununla ilgili konu bulabilirmisin? bul bir şey demiyecegim?

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Yani şimdi sizin gibileri böyle durumlara düşürmek istemiyorum ama insanı mecbur bırakıyorsunuz ;
https://forum.gamer.com.tr/konu/1-8...vel-yerine-3-level-ve-3-lapis-istiyor.286750/
teşşekürler bakiyorm

Ah Ah Türkiye Sizin Gibi Herşeyi Başkalarına Yaptıranlar Yüzünden Gelişmiyor
türkiye forum.mc üzerindenmi gelişiyor? sacma yorumlarınızı kendinize saklayin şu forumda 4 seneden fazla süredir ve sizin gibiler yüzünden bu forumda 5dk kalasalım gelmiyor

Ben özür diliyorum sizin gibi zeki insanlarin benim bu sacma sorularıma maruz kaldigi icin (!)