- En iyi cevaplar
- 0
Evet TEOG nedeniyle minecrafta ara vermiştim ve ne yazık ki tekrar vericeğim ama şimdi icatlar çıkarıcağım
Bu yaz Builder bir dostumla icatlarım için mapler hazırlıyacağız o zamana kadar...
D: biliyorum acınıcak bi haldeyim ama olsun.
Her neyse icadıma geçelim.
Kanca:
Kanca, atıp ona doğru ışınlandığımız şeydir.
kancalar daha önce Dragnoz adlı bir Youtube'cu tarafından yapıldı ama ben bunu geliştirip Gerçekçi hale getirdim.
onun versyonunda kancaya direk ışınlanılıyordu.bende ise aşamaları var.
Evet ArmorStandleri kullandım pişman değilim tekrar yaparım.
ArmorStandlerin Yerçekimine karşı durma ve pot'suz görünmez olma özellikleri var bu da müthiş.
ArmorStandler kanca yere değene kadar kancanın dibine summonlanır ve kanca yere değdiğinde size hasar vermeden A noktasından B noktasına götürür Sadece ışınlanırken Güney yönüne bakmanız için zorlayan bir bug var o kadar :/ he bi de bazenleri kanca yere değmeyebilir (Temazsızlık misali) ondada bi şey yapamam armorstandler 150 redstone tiki sonrası kayboluyor.
Uzun lafın kısası size elimden gelen en iyisini yaptım
Yaratıcıdan notlar:Yaptığınız redstoneları spawn chunklarının içinde tutmayı unutmayın spawn chunkları hakkında bir konumda var.
Map İndirme
VirusTotal
ResourcePack(Pek yakında gibi gözükmüo)
Bu yaz Builder bir dostumla icatlarım için mapler hazırlıyacağız o zamana kadar...
D: biliyorum acınıcak bi haldeyim ama olsun.
Her neyse icadıma geçelim.
Kanca:
Kanca, atıp ona doğru ışınlandığımız şeydir.
kancalar daha önce Dragnoz adlı bir Youtube'cu tarafından yapıldı ama ben bunu geliştirip Gerçekçi hale getirdim.
onun versyonunda kancaya direk ışınlanılıyordu.bende ise aşamaları var.
Evet ArmorStandleri kullandım pişman değilim tekrar yaparım.
ArmorStandlerin Yerçekimine karşı durma ve pot'suz görünmez olma özellikleri var bu da müthiş.
ArmorStandler kanca yere değene kadar kancanın dibine summonlanır ve kanca yere değdiğinde size hasar vermeden A noktasından B noktasına götürür Sadece ışınlanırken Güney yönüne bakmanız için zorlayan bir bug var o kadar :/ he bi de bazenleri kanca yere değmeyebilir (Temazsızlık misali) ondada bi şey yapamam armorstandler 150 redstone tiki sonrası kayboluyor.
Uzun lafın kısası size elimden gelen en iyisini yaptım
Yaratıcıdan notlar:Yaptığınız redstoneları spawn chunklarının içinde tutmayı unutmayın spawn chunkları hakkında bir konumda var.
Map İndirme
VirusTotal
Son düzenleme: