[ 1.8x ] Hayatta Kalma / +30 Online / Warplar Yenilendi / MCMMO YAKINDA [ RightCraftTR.Rabisu.Com ]

RightCraftTR2017

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bence 1.7 yapma çünkü hem hileciler hemde troll insanlar geliyor 1.8 genellikle adam gibi oynayanların versiyonu

Başkan sen Kafaya takma Gelişeceksin inşallah
inşallah kardeşim böyle insanlar bozuyor herşeyi topluca gelmişler :D birisi bot atar birisi hiç haketmeyen şeyleri kötüler neyse saolasın.

@RightCraftTR2017 Konu Düzeni Başarılı Bir Çokta Yenilik Getirmişsiniz Az da Buildlere Önem Verdinizmi İnşallah Beta Craft Gibi Yükselirsiniz.
Puanım 10/9 (10 Üzerinden 9)
Başarılar.
saolasın. ya şu buildler aceleyle oldu kusura bakmayın en yakın zamanda paralı builder seçecegiz.

RightCraftTR2017

Marangoz
En iyi cevaplar
0
SERVER 2-3 SAATE BAKIMDAN ÇIKIYOR! YENI SPAWN, MARKET, ZIRHÇI, SİMYACI VE YENİLİKLERLE GELİYORUZ!
'Bazi karaktersizler serverin aciklarini kullanir'
'Bazi karaktersizler ise hic denilmeyecek seyleri der ve yediremedigi gibi sunucuda kotu seyler yapar'
RightCraftTR Yönetimi
Yediremeyenlere Meydan OKUYOR!

RightCraftTR2017

Marangoz
En iyi cevaplar
0
DIKKAT! SERVER BIRAZDAN ACILIYOR! TELAFI EVENTLERI YAPILACAKTIR!

Bu hafta icerisinde koylutakas eklenecek.
+ olarak; 1.7x - 1.8x minecraft surumleri gelebilir!

Server 15:00da acildi.

güncel yakında

shegy_shegy21

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Gerçekten güzel bir server olmuş. Emeği geçen herkesin eline sağlık... her şey emek ve lag 0 süper.

Gerçekten güzel bir server olmuş. Emeği geçen herkesin eline sağlık... her şey emek ve lag 0 süper.

HakanNÇ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yeni konu onceki konudan daha şık ve ayrintili olmus..
Ayrica yeni eklenen seyler cok iyi ! Hergun +30 online oluyor bu server ilerler adamim !
Sunucuda oynuyorum gayet zorlayici..
Pvpnin acik olup, claimde pvpnin kqpali olmasi muhtesem! Nether yarin aciliyormus.. Bu sunucuda oynamalisiniz..

RightCraftTR2017

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Zaman geçirilmeye değmeyecek bir sunucu daha, kısacası Çöp..
Daha iyi bir yorum atabilirdin. Kotu seyleri soyleyebilirdin. Oynayan oynuyor. Kotu, çöp gordugun seyleri soylede duzeltek elestirilere kaoaliyim bu sunucuda.

1.7 1.8 E Taşimayın 1.8 Calısan Pluginler 1.7 Çalışmaz Buglar Olmaya Başlar.
Evet ticket attim oyle dediler vazgectim tesekkur ederim.

wjwjdwkw

Yorumlarınızı Bekliyoruz!

LufianTürkiye

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuya girdim, oyuncularla bi' kaç konuşma geçti.
Yazım kurallarına ve Türkçe kelimeleri alışılmışın dışında kullandığımı fark eden shegy_shegy adlı kurucu beni Rehber yapmaya karar verdi.
Tamam dedim yardım edeyim gelişsinler, bir baktım sunucuya bir gün sonra giriyorum kurucu diyor; "canlı canlı ban izleyin, IP adresimi paylaşıyor ardından banlıyor."
Konu tasarımınız berbat,
Sunucu haritalarınız berbat,

Orman haritasına 3 blok boşluk bırakmışsınız adamlar nerede ws atacak?
Prefixleriniz berbat,
Hakeza yetkililer de öyle...
Sunucunuz ne yazık ki başarısız...
10/1 (On üzerinden bir)
Bir puanı havadan verdim, emeğe saygı diyerekten.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yazım kurallarına ve Türkçe kelimeleri alışılmışın dışında kullandığımı fark eden shegy_shegy adlı kurucu beni Rehber yapmaya karar verdi.
Tamam dedim yardım edeyim gelişsinler, bir baktım sunucuya bir gün sonra giriyorum kurucu diyor; "canlı canlı ban izleyin, IP adresimi paylaşıyor ardından banlıyor."
Konu tasarımınız berbat,

Prefixleriniz berbat,
10/1 (On üzerinden bir)
Ben sunucuya girdiğimdede bana adminin sorduğu şey "sunucuya botmu atıyon kovalski" :D

RightCraftTR2017

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben sunucuya girdiğimdede bana adminin sorduğu şey "sunucuya botmu atıyon kovalski" :D
:D kovalski ve lufian ikilisi.
Kovalski once senden baslayalim..
Simdi bu konuya atmistim ssleri sunucuma gelip hackledim, ddos attim, nasada calisiom felan filan..
Ayrica sen bunlari dedikten sonra onu soylemistim.. konuyu baltalamayi birak.

Konu tasarımınız berbat,

Prefixleriniz berbat,
10/1 (On üzerinden bir)

Konu tasarımınız berbat,
Cevabim: Peki diger konulara goz attinizmi ? Lufian bey.. Grafikler kotu olabilir fakat ayrintili bir sekilde ve diger konular gibi vip fiyatlari v.s koyulmadi neden berbat olsun anlamadim.

Cevabim: Biliyormusunuz, biz ilkdefa survival sunucu actik bu bizim ilk survival deneyimimiz.. En azindan biz oyuncularimizin iyiligi icin saatlerce warplarimiza ugrasiyoruz, diger bir cok sunucu gibi, alinti yapipta hakedilmeyen seyleri kazanmiyoruz!

Cevabim: evet bu sorunda haklisin. Yeni orman yapilacak..

Prefixleriniz berbat,
Oyuncularimiz bu konuda cok guzel seyler soyluyorlar tabi bu sizin zevkinize bagli olabilir..

Hakeza yetkililer de öyle..
Chestcommands ve netherde sorunlar olsutu. Ilgilenemiyoruz.. oyuncularimizin iyiligi icin 1 saat stop cekioruz, gozumuze aliyoruz oyuncu kaybetmeyi.

KOVALSKI BOS BOS MESAJLAR ATMA BU KONUYU 2. KEZ BALTALADIN YASAKLANABILIRSIN. KENDINI REZIL ETME AKLINA MUKAET OL..