Ender_T5
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
NOT: SON FORGE SÜRÜMÜNDE SORUN DÜZELDİ!
forgenin yeni sürümlerine kadar böyle bir sorun yoktu, taa ki 40 ile biten yeni bir forge sürümü çıkana kadar. şimdi 54 ile biten var ve hala bu sorun baş gösteriyor.
forge yapımcılarına da gönderdim, yeterince ram vermemişsin diyorlar. ftb infinity evolved'ı 100 fps ile oynuyorum ve 2.5 gb ram veriyorum. hata zaten ramle alakalı değil bana göre, forgeyi güncelleyince oldu.
Crash Report(bu arada eleccore olmadan da denedim, yine aynı crash):
Olan şu: her şey finishing minecraft initilazition/model loading: baking'e kadar normal. sonrasında textureları yavaş yavaş yüklüyor, arada sırada yükleme barı donup geri yüklenmeye devam ediyor. en sonunda rastgele bir textureda donuyor ve crash oluyor.
Bi de parametreler, sıkıntı parametrelerdeyse lütfen yardım edin: -Xmx3069m -Xms256m -XX
ermSize=256m -Dminecraft.applet.TargetDirectory="C:\Users\Gramer-PC\AppData\Roaming\Curseminecraft\Instances\Testing Pack 1.9.4" -Dfml.ignorePatchDiscrepancies=true -Dfml.ignoreInvalidMinecraftCertificates=true -Duser.language=en -Duser.country=US -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSIncrementalMode -XX:-UseAdaptiveSizePolicy -Xmn256M
(bu arada curse launcherdan oynuyorum)
parametrelerde gülücük olan aslında -XX: PermSize , birleştirince gülücük oluyor
.
(ÇÖZÜM): Forge'yi 1.10.2'ye güncelleyin, düzeliyor
forgenin yeni sürümlerine kadar böyle bir sorun yoktu, taa ki 40 ile biten yeni bir forge sürümü çıkana kadar. şimdi 54 ile biten var ve hala bu sorun baş gösteriyor.
forge yapımcılarına da gönderdim, yeterince ram vermemişsin diyorlar. ftb infinity evolved'ı 100 fps ile oynuyorum ve 2.5 gb ram veriyorum. hata zaten ramle alakalı değil bana göre, forgeyi güncelleyince oldu.
Crash Report(bu arada eleccore olmadan da denedim, yine aynı crash):
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Olan şu: her şey finishing minecraft initilazition/model loading: baking'e kadar normal. sonrasında textureları yavaş yavaş yüklüyor, arada sırada yükleme barı donup geri yüklenmeye devam ediyor. en sonunda rastgele bir textureda donuyor ve crash oluyor.
Bi de parametreler, sıkıntı parametrelerdeyse lütfen yardım edin: -Xmx3069m -Xms256m -XX
(bu arada curse launcherdan oynuyorum)
parametrelerde gülücük olan aslında -XX: PermSize , birleştirince gülücük oluyor
.
(ÇÖZÜM): Forge'yi 1.10.2'ye güncelleyin, düzeliyor
Son düzenleme: