+1.9 Tabela Kod Rehberi

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
1.9 Snapshotlarında tabelaların kodlaması değişti ve bütün JSON kodlu tabelalar bozuldu.Bundan dolayı saatlerce uğraşıp nasıl yapıldığını deneme yanılma yöntemiyle buldum.Şimdi yeni bir tabela rehber'i yapıcağım umarım yararlı bulursunuz!

Not:Alttaki komutları çalıştırmadan önce komut bloğunun 1 blok üstünde boş bir tabela olduğundan emin olun!
"Merhaba" Yazan Tabela:

Kod:
/blockdata - -1 - {Text1:"{\"text\":\"Merhaba\"}"}

Renkli Merhaba Yazan Tabela:
Kod:
/blockdata - -1 - {Text2:"{\"text\":\"Merhaba\",\"color\":\"green\"}"}

Tıklanabilir Tabela:

Kod:
/blockdata - -1 - {Text2:"{\"text\":\"Merhaba\",\"clickEvent\":{\"action\":\"run_command\",\"value\":\"setblock - - - stone\"}}"}

Skor Gösteren Tabela:

Kod:
/blockdata - -1 - {Text2:"{\"text\":\"Merhaba\",\"score\":"{\"name\":\"DefinetlyNotGnar\",\"objective\":\"gir\"}"}"}
(Snapshotlarda çalışmıyor!)
Yazı JSON'ları (Bold,Underlined,Italic...)
Kod:
/blockdata - -1 - {Text2:"{\"text\":\"Merhaba\",\"bold\":true}"}
Kod:
/blockdata - -1 - {Text2:"{\"text\":\"Merhaba\",\"italic\":true}"}
Kod:
/blockdata - -1 - {Text2:"{\"text\":\"Merhaba\",\"underlined\":true}"}
Kod:
/blockdata - -1 -  {Text1:"{\"text\":\"Merhaba\",\"strikethrough\":true}"}
Kod:
/blockdata - -1 -  {Text1:"{\"text\":\"Merhaba\",\"obfuscated\":true}"}

Bir kaç jeneratör denedim ama çalışmadı bu kodlar çalışıyor![DOUBLEPOST=1441636570,1441558158][/DOUBLEPOST]Yeni tabela mantığı 2. parantezin içindeki her şeyi \" ile yazmaktır ayrıca 2. parantezide tırnak içine "{}" almak gerekir

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Şimdi Ben /tellraw @a {text="YAZI",color=red,bold=true,italic=true} Felan Yazamicakmiyim Peki Ne Yazıcam Ben :D
Cık.Öyle değil artık biraz daha komplike ne yazık ki ama bir tellraw jeneratörünü denedim o doğru verdi (Geç cevapladığım için özür wolftü reklamı sayfamı kapladı sonra düzelttiğimde mesaj yazma şeysi yoktu :S)