Sizce Bu konuyu açmam az çok yararlı oldu mu?

• Hayır. Türkiye minecraft 1.9 çıkış yapamaz.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3

MrGorkemEfe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Herkese Merhaba ben Görkem Bey ;

#Türkiyede ki Minecraft Sunucuları
Biliyorsunuz ki Türkiye'deki minecraft sunucuları neredeyse aynı sadece adlar yada stiller değişik o kadar değil mi ? bende buna bir fark koymak istiyorum ama 1.9 olarak.

#Neden 1.9
Artık her sunucu aynı pluginler, mepler vs. hepsi aynı neredeyse artık kimse FACTION'da eğlenemiyor çünkü hep aynı şeyler görev yap edit kazma yap rütbe atla lapis kaz pvp at gibi.
bizim yapacağımızda biraz ZOR aslında biraz değil baya bi ZOR ve diğer sunuculardan farklı bir sunucu yani.

#ASLINDA ASIL SORACAĞIM SORU BURASI

TÜRKİYEDE 1.9 MİNECRAFT TUTABİLİR Mİ? Veya Giren olur mu? TÜRKİYE MİNECRAFT 1.9'a çıkış yapabilir mi?

Teşşekkürler sevgilerle Görkem.

GOOGLE TAGS:
#GörkemEfeBey
#MrGorkemEfe
#1.9Faction
#Görkemİle1.9Faction

CaptainnPluginer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamlar,
1.7 Sunucusu oyuncularının 1.8'e geçerken 3-4 ay sorun yaşadığı gibi bu da.Yabancı sunucular 1.8'e geçmiş fakat biz hala 1.7'deydik o dönemler.Çoğu kişi sunucusunu zamanında 1.8 açmıştı ve tutmamıştı.Çünkü herkes 1.7'deydi.Bunun gibi.

MrGorkemEfe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@CaptainnPluginer

Merhaba Konuma Mesaj yazdığınız ve cevapladağınız için çok teşekkür ederim.

MrGorkemEfe >

anlatmak istediğiniz şey biz hala 1.7 oynar iken yabancı sunucular 1.8 çoktan geçmişti ve bizde yavaş yavaş geçiş yaptık
yani türkiye durumu yavaş yavaş 1.9'a geçiş yapar ise tutma ihtimali artıcağını söylüyorsunuz.

Eğer yorumunuzu & demek istediğinizi anlayamadım ise kusura bakmayın.

CaptainnPluginer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@CaptainnPluginer

Merhaba Konuma Mesaj yazdığınız ve cevapladağınız için çok teşekkür ederim.

MrGorkemEfe >

anlatmak istediğiniz şey biz hala 1.7 oynar iken yabancı sunucular 1.8 çoktan geçmişti ve bizde yavaş yavaş geçiş yaptık
yani türkiye durumu yavaş yavaş 1.9'a geçiş yapar ise tutma ihtimali artıcağını söylüyorsunuz.

Eğer yorumunuzu & demek istediğinizi anlayamadım ise kusura bakmayın.
Şöyle demek istedim, 1.7/1.8'ken çoğu sunucu 1.8'e yavaş yavaş geçmek zorunda kaldı.Böyle oluncada oyuncular hep 1.8 sürümünü oynamaya başladı.Şöyle düşün, sen açacağın tek bir sunucuda kimse 1.9'a gelmez ama çoğu sunucu sahibi ile ortaklaşa 1.9 yaparsanız oyuncular 1.9 oynamaya başlar.