Microsoft Öldürmüyor İşteKomut bloğu benim zamanımda çok kullanılıyordu. Neredeyse tanıdığım herkes uğraşıyordu. Şimdi de çok fazla kullanılmadığını görünce modası geçti sandım.
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Microsoft Öldürmüyor İşteKomut bloğu benim zamanımda çok kullanılıyordu. Neredeyse tanıdığım herkes uğraşıyordu. Şimdi de çok fazla kullanılmadığını görünce modası geçti sandım.
Şu an aklımda güzel bir fikir var hatta hem de komut bloğu ile yapacağım. Bu arada evet bayaa bi azalmıştı kullanımı ama şu tek komut olayı çıktıktan sonra az uğraştırdığı için sevildi tekrardan.Komut bloğu benim zamanımda çok kullanılıyordu. Neredeyse tanıdığım herkes uğraşıyordu. Şimdi de çok fazla kullanılmadığını görünce modası geçti sandım.
Aslında bakıldığında oyunun en zor kısmı plugin çıkarmak ki o bile çok zor bir şey sayılmıyor. Çok abartıyorlar plugin yazmayı ama o kişiler veri yapıları ile uğraşmamış kişilerdir kesin.Şu an aklımda güzel bir fikir var hatta hem de komut bloğu ile yapacağım. Bu arada evet bayaa bi azalmıştı kullanımı ama şu tek komut olayı çıktıktan sonra az uğraştırdığı için sevildi tekrardan.
Dün arkadaşımla oynuyoz, arkadaş çağrıya birini daha aldı. Neyse ben de kötü oynuyom biraz survival games'te, yeni mi başladın dedi hafif alaycı tavırla, sonra arkadaş daha da mı eziklemek istedi bilmiyorum o komutçu pvp çok bilmez dedi. Sonradan gelen de oo komutçulara çok saygı duyarım, oyunun en zor kısmıyla uğraşıyorlar dedi. Demek ki zor görülüyor ve demek ki saygı duyuluyor :sinsi:.
Ben bunu niye anlattım ki![]()
Yani, bana pvp komut bloğundan daha zor geliyoAslında bakıldığında oyunun en zor kısmı plugin çıkarmak ki o bile çok zor bir şey sayılmıyor. Çok abartıyorlar plugin yazmayı ama o kişiler veri yapıları ile uğraşmamış kişilerdir kesin.
Bence Client ya da mod yapmak daha zor.Aslında bakıldığında oyunun en zor kısmı plugin çıkarmak ki o bile çok zor bir şey sayılmıyor. Çok abartıyorlar plugin yazmayı ama o kişiler veri yapıları ile uğraşmamış kişilerdir kesin.
plugin mi? plugin ile birçok şey çok kolay yapılıyor komut bloğunda yapmak çok daha zor.Aslında bakıldığında oyunun en zor kısmı plugin çıkarmak ki o bile çok zor bir şey sayılmıyor. Çok abartıyorlar plugin yazmayı ama o kişiler veri yapıları ile uğraşmamış kişilerdir kesin.
Doğru aslında Client ve ya mod yazmak plugin den daha zor.[DOUBLEPOST=1440258767,1440258575][/DOUBLEPOST]Bence Client ya da mod yapmak daha zor.
Plugin yazmak ile ve ya komut blokları ile hiç ilgilenmediğim için bu duruma yorum yapamam.plugin mi? plugin ile birçok şey çok kolay yapılıyor komut bloğunda yapmak çok daha zor.