1.9'dan sonrası inmiyor?

HUNTERMAN

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Launcher 1.9'dan sonraki versiyonları indirmiyor?Ama 1.9'dan önceki versiyonları indiriyor?

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
1) Lancher ismi nedir?
2) Hangi sürüm ile giriş yapmaya çalışıyorsunuz?
3) Java sürümünüz kaç?
4) İndirme sırasında herhangi bir hata veriyormu, veriyorsa hata nedir?

HUNTERMAN

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1)Team Extreme
2)1.11.2
3)Sön Sürüm yeni indirdim
4)Hata vermiyor lakin Develepmont console kısmında bu yazıyor:
[22:45:21 INFO]: Getting syncinfo for selected version
[22:45:21 INFO]: Queueing library & version downloads
[22:45:21 SEVERE]: A new version of this launcher is required to play 1.12.2. If the launcher does not automatically update within a few days, please download the new launcher manually.

LeaS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
"A new version of this launcher is required to play 1.12.2. If the launcher does not automatically update within a few days, please download the new launcher manually.":
- 1.12.2 oynamak için bu launcherin yeni sürümüne ihtiyaç duyuldu. Eğer launcher otomatik olarak bir kaç gün içerisinde güncellenmez ise, yeni launcheri internetten manuel olarak indirin.

Team Extreme launcherinin adı Titan Launcher olarak değişti. Siz eski launcherinizi silin, internetten güncel Titan Launcher indirin. Sorun launcher'in güncelliğiyle alakalıymış.

HUNTERMAN

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
"A new version of this launcher is required to play 1.12.2. If the launcher does not automatically update within a few days, please download the new launcher manually.":
- 1.12.2 oynamak için bu launcherin yeni sürümüne ihtiyaç duyuldu. Eğer launcher otomatik olarak bir kaç gün içerisinde güncellenmez ise, yeni launcheri internetten manuel olarak indirin.

Team Extreme launcherinin adı Titan Launcher olarak değişti. Siz eski launcherinizi silin, internetten güncel Titan Launcher indirin. Sorun launcher'in güncelliğiyle alakalıymış.
Nerden bulabilirim?Ve yüklediğim sürümler,doku pakatleri ve modlar silinir mi?

LeaS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben de titan launcher kullanıyorum buradan indirmiştim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Eğer sadece minecraft.exe (veya launcher_adı.exe) dosyasını silerseniz oyun dosyalarına asla bir şey olmaz.
Daha sonra yeni launcher'i çalıştırın olduğu gibi eski dünyalarınız, server listeniz, doku paketleriniz gelecektir.