1 Ay yokum !

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karı kızların fotoğrafını çek bana at :D
Sapuhğ bu şarkı sana gelsin biraz rahatlarsın bel ki :lol:
[DOUBLEPOST=1406315028,1406314920][/DOUBLEPOST]
#sagelcandirgerisiheyecandirderdimamasizinicinsagelcandirgerisiheyecandirbenimicinsolelcandirgerisiheyecandircunkubensolagimsizsaglaksinizanladinizmi
Senin gibi işsiz abaza keko boş iş mühendisi bir kişinin yazılarını okumayacağım :lol:

Tamam özür dilerim fena koydum :lol: bir ara gene senlen da**ak geçerim düzelirsin :lol:

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
#sagelcandirgerisiheyecandirderdimamasizinicinsagelcandirgerisiheyecandirbenimicinsolelcandirgerisiheyecandircunkubensolagimsizsaglaksinizanladinizmi
anlami
#sağ el candir gerisi heyecandir derdim ama sizin icin sağ el candir gerisi heyecandir benimicin solel candir gerisi heyecandir cunku ben solagim siz saglaksiniz anladinizmi

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz onu rehabilitasyon da ondan foruma giremiyor diye biliyoruz ve üzülüyoruz o ise sokakta arkadaşlarıyla sürtüyor yani bütün hepimizi sattı ve bir daha da foruma asla girmeyecek lütfen bu konu ya başlamayalım fena stresleniyorum.

RedShock

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Biz onu rehabilitasyon da ondan foruma giremiyor diye biliyoruz ve üzülüyoruz o ise sokakta arkadaşlarıyla sürtüyor yani bütün hepimizi sattı ve bir daha da foruma asla girmeyecek lütfen bu konu ya başlamayalım fena stresleniyorum.
Neyi sürttürüyor?

(tamam dövme)

Bu da neüy!?? :D[DOUBLEPOST=1406315465,1406315421][/DOUBLEPOST]
Sürtmek ? Oha yoksa düşündüğüm şey mi :D
Benim de aklıma saliseyle o geldi :D