1 Aylık Survival Hayatımdan Görüntüler

LarcousSourceTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kandırmıyorum arkadaşım...20 Stack dia yı abarttım farkındayım saymadım kaç stack dia oldugunu ve savesi silindiği içinde oynamıyorum sayamıyorum..

xxBABA_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
aslında doğru bu kadar dia bulmak imkansız denecek kadar az. 20 stack dia diyosun. ne eder haberin varmı?? 20x64=1280 dia demek..+ dia setler ve eşyalar.. bunları 1 ayda bulmak içinmağaradan çıkmaman lazım ki biraz bizi kandırıyosun sanki. burda biçoğumuz 4 yıldır bu oyunu oynuyor. onları kandırman mümkün değil....
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şuna bak adam bizi kandırıyor yiyecek olarak elmadan başka bişe yok.biftek bilmem ne onlarda olamazmı ? her şeyde dia en azından demir alet olması lazım oralarda...... şuna bak elmalardan ve dia zırhlar aletlerden başka bişe yok hiç odun bile yok !

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
pardon beyler 2. resmi görememişim kastığı için :p ama şuna bak demir memir yok tahta ve taştan başka bir blok yok dirt yok ondanda 1 tane var! kandırdığın her taraftan belli oluyor şu an kullandığın aletler bile hiç kullanılmamış kazma ve zırh anca 1 kere kullanılmış! zaten konu uzadıkça inananlar azalıyor bende bi tane yorum yapayım dedim.