super_hero007
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Xeşke ciddi olabilsen
Xeşke ciddi olabilsen
Elimden geldigi kadar malesefXeşke ciddi olabilsen![]()
Yalnız creeper domuz figürü yapmaya çalışırken bir hata sonucu oluşmuş. Yani bir şeyden esinlenmemiş.Hiç öyle bir şey duymadım. Ayrıca Notch'un Creeper'ı tasarlarken bitkilerden esinlendiği %100 doğru. Arkadaş aşağıda resmi göstermiş:
Ayrıca kanıt video:
Sen tam olarak bilmiyorsun creeperın şekli oradan geliyor O yapılan domuzlar kendilerini imha mı ediyordu?Yalnız creeper domuz figürü yapmaya çalışırken bir hata sonucu oluşmuş. Yani bir şeyden esinlenmemiş.
İşte ben de onu diyorum. "figür" dedimSen tam olarak bilmiyorsun creeperın şekli oradan geliyor O yapılan domuzlar kendilerini imha mı ediyordu?![]()
Kusura bakma şu şahıs ile her konuştuğumda kafam güzel oluyorda = @Alkarİşte ben de onu diyorum. "figür" dedim![]()
Yalnız creeper domuz figürü yapmaya çalışırken bir hata sonucu oluşmuş. Yani bir şeyden esinlenmemiş.
İvit o söyledi canüm*Modellerken nasıl hata yapabilir ki? Hem Notch bunu kendi mi söyledi?
İvit o söyledi canüm*
EvetModellerken nasıl hata yapabilir ki? Hem Notch bunu kendi mi söyledi?
Biliyormuydunuz?!
Minecraft creeperi aslında domuz yapılırken ortaya çıkmıştır.Bunun sayesinde oyuna canavar eklenmiştir:
@ExtendedFox
@Ardart
@KomutUstası
Edit: oldumu? .s.s.
Adamların eline kanıt veriyoruz, hala Domuz, hata sonucu vb. Tövbe...Yalnız creeper domuz figürü yapmaya çalışırken bir hata sonucu oluşmuş. Yani bir şeyden esinlenmemiş.