1.forum ödülleri 9 en iyi tasarımcı

en iyi tasarımcı

• RedİsBack

Kullanılan: 8 47.1%
  • Cazza144

Kullanılan: 9 52.9%
  • Baturkmez

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen de fena değilsin ama Cazza daha iyi. Senıpn henüz ciddi bir çalışmanı göremedik maalesef.
Peki barıştık mı ? :D
Ciddi bir çalışma yapmaya üşeniyorum .s
+ PS ve CD4'm olmadığı için sadece Paint Tool SAI ile idare etmek zorunda kalıyorum.O da bayağı sıktı artık içimden bir şey yapmak gelmiyor.Hayırlısıyla bir PS ve C4D'me kavuşabilsem :(

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Peki barıştık mı ? :D
Ciddi bir çalışma yapmaya üşeniyorum .s
+ PS ve CD4'm olmadığı için sadece Paint Tool SAI ile idare etmek zorunda kalıyorum.O da bayağı sıktı artık içimden bir şey yapmak gelmiyor.Hayırlısıyla bir PS ve C4D'me kavuşabilsem :(
Umarım senin de büyük çalışmalarını görürüz..

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Neden Hiçbiri Veya Başkası Seçeneği Yok Ve Neden Böyle Saçma Konulara Girişiyorsunuz ?
---
Adamın Arkadaş Çevresi Vardır Oy Verirler Diğerinin Tanıdığı Yoktur Kaybeder.
Biri Forumda Aktif Değildir Tanımıyorlardır Adını Duyduklarına Oy Verirler Diğeri Kaybeder.
Ne Yani X İn Y Den İyi Olduğu Halde Y Nin Kazanıp X İn Üzülmesi Yada Y Nin Ego Yapması Sizi Mutlumu Edecek ?

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Umarım senin de büyük çalışmalarını görürüz..
Bareştek me ? :(
Neden Hiçbiri Veya Başkası Seçeneği Yok Ve Neden Böyle Saçma Konulara Girişiyorsunuz ?
---
Adamın Arkadaş Çevresi Vardır Oy Verirler Diğerinin Tanıdığı Yoktur Kaybeder.
Biri Forumda Aktif Değildir Tanımıyorlardır Adını Duyduklarına Oy Verirler Diğeri Kaybeder.
Ne Yani X İn Y Den İyi Olduğu Halde Y Nin Kazanıp X İn Üzülmesi Yada Y Nin Ego Yapması Sizi Mutlumu Edecek ?
Ego yapmak ? :( Kırıcı oluyorsun :(

umut_

En iyi cevaplar
0

umut_

En iyi cevaplar
0
Ya eğlence amaçlı yapılmış, delmemek lazım
Ne Biliyorsun Belki Oylamada Olupta Kaybeden Kişiler Forumdan Soğudu.
Ne Biliyorsun Belki KAybeden Kişi Her Ne Konudaysa O Konudaki Merağını/Çalışmalarını Bıraktı.
Belki Birisi X İn Profiline Gidip Yarışmada Y Seni Yendi Ezq Pzq Tarzı Konuşmalar Yapacak.
Belki Bu Konudan Sonra Yapılan Esprilerle Aralarında Tartışma Çıkacak.
Belki Birbirlerine Düşman Oldular.

Böyle Şeyler Eğlence Amaçlı Olsada Ciddiye Alacak Çok İnsan Var Doğuracağı Sonuçları Bilemezsin.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Ne Biliyorsun Belki Oylamada Olupta Kaybeden Kişiler Forumdan Soğudu.
Ne Biliyorsun Belki KAybeden Kişi Her Ne Konudaysa O Konudaki Merağını/Çalışmalarını Bıraktı.
Belki Birisi X İn Profiline Gidip Yarışmada Y Seni Yendi Ezq Pzq Tarzı Konuşmalar Yapacak.
Belki Bu Konudan Sonra Yapılan Esprilerle Aralarında Tartışma Çıkacak.
Belki Birbirlerine Düşman Oldular.

Böyle Şeyler Eğlence Amaçlı Olsada Ciddiye Alacak Çok İnsan Var Doğuracağı Sonuçları Bilemezsin.
Öh, yok Amerika da yıkılacak. Böyle dandik bir yarışmadan alınıp forumu terkedecek olan varsa tutmayalım zaten.. Basit bir yarışma sadece. Ben bu konuda alıngan biriyimdir ama sadece bir tanesinde seçildim, dert etmedim. Başkaları da sorun etmez bence.