Olgunlaşmak ne kadar davranış değiştiriyor değil miEvet eskiden biraz öyleydi bunlar geçmişte kalmış?*
Şimdi o geçmişte attığın mesajlara gülüyorsundur sanırsam.
(amacı kavga çıkarmak)
Olgunlaşmak ne kadar davranış değiştiriyor değil miEvet eskiden biraz öyleydi bunlar geçmişte kalmış?*
Geçmişteki attığım mesajları göster bana gülebilirsem gülebileceğim*Olgunlaşmak ne kadar davranış değiştiriyor değil mi
Şimdi o geçmişte attığın mesajlara gülüyorsundur sanırsam.
(amacı kavga çıkarmak)
Kişilik olarak göstermek istemem. İnsanların geçmişini araştırmayı sevmem. Ben sadece kin tuttuklarıma öle yaparımGeçmişteki attığım mesajları göster bana gülebilirsem gülebileceğim*
Seni yerim Rayu. GEL OSU OYNAYAQ.Kişilik olarak göstermek istemem. İnsanların geçmişini araştırmayı sevmem. Ben sadece kin tuttuklarıma öle yaparım![]()
Merak etme eski herkes unutuldu yanlız değilsinForumun tarihe gömülmüş kişisi ben @_Spiderus_
@dmxcraft hatırlayan varmı acabaMerak etme eski herkes unutuldu yanlız değilsin![]()
Tekrar hatırlayacaklar beni! Amann çokta umrumda degil kafama göre takılıyom ben .__.Merak etme eski herkes unutuldu yanlız değilsin![]()
Hiç birin de kendini belli etmiyorsunHiçbir oylamada olmamam tuhaf vede 3 tanesinde bu forumun birincisiyimdir belki : En ego , En animeci , En Garip(mal da kabul)
Durum gördüğün gibi, forum halkı seçti sonuçta :3@Iskefiyeli18 den cool mu olurmuş la![]()
Sende miBende ama maalesef red öndeydi
Cazza daha iyi yapıyo sendenSende mi
Ya süzün derdünüz ne benümle
Ve Red,PC ye kafa atar*
Az önce yaptığım şeyde egomun düşük bir versiyonuydu farkettiysen.Baya bir belli ediyorum tahminimce.Aslında baya bir ediyorum gerçektenHiç birin de kendini belli etmiyorsun