1.hikayem :)

GTRProto

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu benim ilk hikayem her türlü iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum ve ayrıca Minecraft ile ilgisi yoktur :)

Bölüm 1
Artık büyümüştüm.Arkadaşlarımla şehir merkezine gidip gezebiliyordum.En iyi arkadaşım Dave ile şehir merkezindeki bir kafede oturuyorduk.O sırada arkadaşım George'da yanımıza geldi.Koyu bir sohbet başladı...
(Ben+,Dave-,George*)
+Ee,George.Sarah nasıl? (Sarah George'nin sevgilisi :D)
*İyi,arada bir konuşuyoruz.
-Bende Jennifer'a onu sevdiğimi söyleceğim.
Dave ile Jennifer çok yakın arkadaşlardı.George'la ben Jennifer'ı çok tanımazdık.Ve Dave Jennifer'a son derece aşıktı.
*Ee,Steve(Ben :D)senin hoşlandığın biri var mı?
+(Kızararak)Hi.. Hiç kimse.Bu tür şeyler bana göre değil.Ben gideyim işim varda.
-Nereye yaa?
+Kitap almam lazım.
-Haa anladım kitap kurdu.Hihihihi neyse sonra görüşürüz.
*Görüşürüz.
Aslında bizim mahallede oturan Ann'dan hoşlanıyordum.Ama belli etmemeye uğraşıyordum.Bir gün mutlaka söyleyecektim,ama şu anlarda olmamalı.Eve gidip yattım hemen.Saat 23:43 olmuştu.Sonraki gün şehir merkezinde kitapçıya giderken Dave'i gördüm.Yanına oturdum.Elinde bir gül vardı.
(Ben+,Dave-,Jennifer*)
+Oooo,Dave.Gül kime?
-Özel biri.
+Jennifer değil mi?
-Evet.Ona bugün söyleyeceğim.
*Nasılsın Dave?
-(Kızararak)Aaaa!Jennifer.İyiyim sen nasılsın?
*İyiyim saol.Arkadaşın...
-A,evet.En iyi arkadaşım Steve.
*Memnun oldum Steve.
+Bende.Neyse ben gideyim.İşim varda.
*Baybay,Steve.
-Sonra görüşürüz,kanka.
Yine kitapçıya gidecektim.Tam kapıdan içeri girdiğimde telefonum çaldı.Annem arıyordu.
(Ben+,Annem-)
+Alo,anne.N'oldu?
-Ann ve annesi geldi.
+Tamam anne.Hemen geliyorum.
Eve gittiğimde börek kokuları geliyordu.Eve girdim.Ann odamdaymış.Helen Teyzeye(Ann'in annesi)selam verim odama geçtim.Ann bilgisayarda oturuyordu.Neye baktığını sordum.''Minecraft oynuyorum'' dedi.Biraz bana oyunu anlattı.Sonra gittiler.Bende biraz ''Minecraft'' oynayıp yattım.