1 Puan ile Teşekkür/Takdir Kaçırma Dramı

Arfonia

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Başlıktan anlaşılacağı üzere, hiç böyle bir şey yaşadınız mı? Yaşadıysanız herhangi bir hocanın yanına gidip puan istediniz mi?
Ben şimdiye kadar yaşamadım veya hatırlamıyorum diyeyim. Cevaplarınız bekliyorum, iyi günler!

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu an 84 Ortalamam var mesela.

(9. Sınıfın 2. döneminde 69.20 olan ortalamamda 5 puan bile vermeyen hocalarıma selam gönderiyorum buradan.)

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
O 1 puan için, yüksek kredili dersleri saymaz isek hemen hemen her dersin ortalamasında 1 civarında puan artışı olması lazım. Ufak gibi görünen o puan için, "1 000 değerlik 1" ifadesi kullanılabilir. Sözlü, yazılı, performans ödevi vs. derken son dakika istenen notların pek de bir faydası olmayabilir; önceden tahmin edebiliyorsanız ilgili ders için özel bir ödev talep edebilirsiniz, tabii öğretmeniniz bu tarz şeyleri kabul ediyorsa.

98SarıBücür98

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçen sene öyle bir şeyden dolayı takdiri kaçırmıştım, Türkçe hocası sınavda 30 puanlık soru sormuştu ve uzun cevaplar istemesine rağmen küçücük yer vermişti ve salakça bir soru sormuştu. Tabi bende yapamamıştım çoğu kişide öyle, o nedenle dönem sonu ortalamasından 84,6395 almıştım.