1.Redstone Festivali

sakocuk12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet başlıktada gördüğünüz gibi bu bir redstone festivali !!

İlk 3 Seçilecek ! Şimdilik ödül yok.Ama en yakın zamanda Mount&Blade : Collection Pack (Tüm oyunları vardır) almayı planlıyorum.Steam üzerinden 1.ye vereceğim.Ama tam olarak net değil.Aldığımda size kesinlikle vereceğim ama buna emin Olun.Şimdi Katılmak İçin ;

Bu başvuru formunu yazın.Bu festival için yeni konu açıp İcat'ın Forumdaki Konusu Kısmına yazmanız gerek.Niteliği en güzel ve en kullanışlı olan 1. seçilecek Şimdiden başarılar !

Ad:
Minecraft İsmi:
Steam İsmi:
İcat'ın Forumdaki Konusu:

sakocuk12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben gerçekten programcılıkla uğraşıyorum :p Zencimusa bıraktı sanırım en büyük icadı 30 bit hesap makinesiydi galiba.
:D Herkesin yapabilceği bir şey istiyorum.Biri redstoneda biri gerçek programcılıkta yaparsa farklı alanlarda olur[DOUBLEPOST=1395087424,1395087372][/DOUBLEPOST]Hiçmi katılım yok ya :D

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
:D Herkesin yapabilceği bir şey istiyorum.Biri redstoneda biri gerçek programcılıkta yaparsa farklı alanlarda olur[DOUBLEPOST=1395087424,1395087372][/DOUBLEPOST]Hiçmi katılım yok ya :D
Yani, senin istediğin icat daha çok hayal gücüne dayalı diye tahmin ediyorum :) Programcılıkta ne yazık ki her şey mantık. Öğrenme ile herkes yapabilir fakat hayal gücü herkeste olmaz :D Tabi ki 32 Bit bir hesap makinesi yapmak mantıktan farklı bir şeydir, herkes hesap makinesi yapabilir ama çok yüksek Bitli yapamaz, çünkü bu sistem gittikçe büyüyor ve aynı şeyi yapacak fakat birçok karışıklılığa neden oluyor. Amaç sistemi en küçük şekilde bitirmek tabi bu da baya zor bir şey. Neyse yarışmaya belki katılırım :p

sakocuk12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani, senin istediğin icat daha çok hayal gücüne dayalı diye tahmin ediyorum :) Programcılıkta ne yazık ki her şey mantık. Öğrenme ile herkes yapabilir fakat hayal gücü herkeste olmaz :D Tabi ki 32 Bit bir hesap makinesi yapmak mantıktan farklı bir şeydir, herkes hesap makinesi yapabilir ama çok yüksek Bitli yapamaz, çünkü bu sistem gittikçe büyüyor ve aynı şeyi yapacak fakat birçok karışıklılığa neden oluyor. Amaç sistemi en küçük şekilde bitirmek tabi bu da baya zor bir şey. Neyse yarışmaya belki katılırım :p
tam olarak üşenip yazamadığım yazıyı yazmışsın :)