1 Rica

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
vip grubundaki oyuncuların aldıgı eşyayı hiçbir oyuncunun kullanmamasını istiyorum.
vip e kit olarak verdigim eşyanın vip öldürülse bile yere düşen itemin yerden sadece başka bi vipgrubundaki oyuncu nun almasını istiyorum.
hiçbir şekilde oyuncuya transfer edilememesini hiçbir oyuncunun vip grubuna verilen kitteki itemleri kullanmasını istemiyorum. ve bunun da 1 perm i olmasını istiyorum o perm i verdigim kişiler vip lerden düşen itemleri alıcak vip lere verilen itemleri kullanabilecek.
bu skripti sorunsuz çalışır bir şekilde teslim edebilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
VIP = Ölümsüz mantığı? Alınma ama bence çok saçma. Daha elit bir oyuncu kitlesine sahip olmak istiyorsan biraz düşünmen lazım. Yoksa serverin çok yürümez.

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle bir server asla oynanmaz güzel kardeşim. Senin demek istediğin şey açıkça şu : Vip'ler diğer oyunculardan üstün ve ölümsüz olacak. Gerçekten çok saçma.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış anlamışsınız sanırım.VIP kiti eşyalarını kullanmamalarını istiyor arkadaş, diğer eşyalar düşebilir diyor.
Not:Her şekilde VIP'ye karşıyım ya neyse.
Bence Zevki olmaz Hic Adil Degil
Çoğu VIP'in amacı adaletsizlik zaten :'(
Ha bazısı vardır oyuncuların da ulaşabileceği şeyler koyar o başka :(
Diyeceksiniz parasını nereden çıkartacağım, düzgün bir server açarsanız ve global olursa (Türklerden beklenmez ...) bağışlarla ayakta durabilirsiniz ^_^

successed

En iyi cevaplar
0
ben ne istedim siz ne yazmışsınız gereksiz ve saçma yorum yerine sadece yardım edebilecek biri yazarsa sevinirim. bunu nerede kullanıcagımı napıcagımı bilmeden yorum yapmanız hiç etik değil.sizden özür bekliyorum.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Eğer çok yüksek bir Enchant varsa işin içinde item envanterlerinden silinir.
Ama diğer tür olaylar hakkında bir şey söyleyemem. :)

successed

En iyi cevaplar
0
hayır çok yüksek enchant değil. bilgilendirme için teşekkürler.

successed

En iyi cevaplar
0
Benim anladığım vipe edit verilecek vipler ölünce itemini alamayan oyuncu boşuna faresini kırmış olacak
Yazdıklarımı okumayarak yorum yapman sence doğru birşeymi ? Bak buraya ne yazmışım iyice bi oku istersen.

1 - ben ne istedim siz ne yazmışsınız gereksiz ve saçma yorum yerine sadece yardım edebilecek biri yazarsa sevinirim. bunu nerede kullanıcagımı napıcagımı bilmeden yorum yapmanız hiç etik değil.sizden özür bekliyorum.

2- hayır çok yüksek enchant değil. bilgilendirme için teşekkürler.

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslinda plugin ile kolayca yapilabilir.
Skript ilede yapilir.