• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

1$ VPS Nasıldır? (Arubacloud)

BattukClashTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkesten óncellikle özür diliyorum.ekran resmi alıp koyucaktım ama telefonda sorun çıktı. İsteyen verdiğim linkten bahsettigim paketi görebilir.
===============
evet, ben bir sunucu açarsam bu arubacloud'un 1 dolarlık paketini düşünüyorum (aylık 1$)

Eğer alırsam (yillık alırsam)… 3AY gibi bir süre idare eder mi? Zaten 3 Ayda vip parası vs. İnşallah hallolurda,

Şimdi siz diyorsunuz ki; bu adam idare edermi diye soru ama daha ne ozelliğinden nede RAM miktarından bahsetmemiş.

Dediğim paketin özelliklerinde RAM ile ilgili bilgi yok. şu ozellikler var(yazili);
Cloud VPS
Price from 1€/month*
Payment Monthly
Template/OS 45
Storage type Full SSD
Public IPs (IPv4) = 1 non-editable (free)
Public IPs (IPv6) =Class/64 free
Network adapters = 1
Hypervisor = WMware
Load Balancers= Optional
Uptime monitoring = Optional
Usage monitoring (var)
Snapshot (var)
Plesk licenses =Optional
Scheduled tasks** (var)
Extra Control (var)
Upgrade (var)
SLA = 99,80%
Consultation = Optional

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu arada editable ip demiş. Yani play.****.com şeklinde ip almaya engelmi?(ayrıca domain ve host var)

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bahsettiğin paket genelde geliştiricilerin uygulamalarını ayağa kaldırması için kullanılan bir paket. O pakette muhtemelen minecraft sunucusu başlamayı bile reddedecektir yetersiz ramden. İstersen zaten 2$'lık denem kredisi de alabilirsin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.