1 Yıldır byBluera ve Ara

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Vay arkadaş :D 1 yıldır bu forumda takılıyormuşum. Zaten dün 1. yıl ödül puanım geldi. Düşünemiyorum koskocaman bir yıl :/ vallaha daha çok sohbet etmek isterdim. 1. yılım böylede olmasın isterdim. Evet arkadaşlar ara vereceğim. Bütün tatil gez toz birşeyler yap. Benimde üniversite hazırlıklarım var. Birazcık çalışmam gerek. Ama tek üzüldüğüm şey kimsenin takmaması. Çalışmadan olmuyor arkadaşlar. TheLegend mesela :D. Adam hep sınıfta kalıyor :D. Çalışmadan nerdeyse okumayı bile unuttum. Güzel bir üniversite bulup kapmam lazım. Gazi Üniversitesi olabilir belki bilmiyorum bilgisayar mühendisi olacağım. birçok arkadaşta istiyor. :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

şu an bu tür soruları sorsanız bilmem vallahi. :D
Ama forumda paylaşımlarda az da olsa bulunacağım.
Kendinize iyi bakın arkadaşlar.
Sağlıcakla kalın...

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende hazırlanıyorum (gerçi 11. sınıfın başından beri hazırlanıyorum).. Tavsiyem oyunları falan sıfırlama kafa dağıtacak bir şey lazım oluyor bunalıyorsun.. Az da olsa oyun falan oyna oyunlarda böyle 1 saatte falan zevk alabileceğin bir şey olmalı (dota 2 gibi) o zaman kafan rahatlıyor.. Müzikle oynarsan daha kafan rahatlıyor derse rahat rahat devam edebiliyorsun.. Ayrıca spor da yap (basket oynarım ben 2 günde 1 geceleri)..

Başarılar sana.. (TM ciyiz :alay: ama mfye fark atarım
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
de B))

K

Klood07

Ziyaretçi
Ben de bu yıl neredeyse sınıfta kalıyodum :/ Nasıl oldu bilmiyorum ama sadece 1 dört var. Diğerleri hep beş.