98IamLegend98
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Hem suçlu hem güçlü hem iftiracı senle uğraşamam dostumBu forumda geçirdiğin 1 yıl için tıkladığın linklere bile acıyorum. Sen ve senin gibiler mahvetti burayı.
Hem suçlu hem güçlü hem iftiracı senle uğraşamam dostumBu forumda geçirdiğin 1 yıl için tıkladığın linklere bile acıyorum. Sen ve senin gibiler mahvetti burayı.
Bazen haklı olabiliyormuşsun afskjhsffasBu forumda geçirdiğin 1 yıl için tıkladığın linklere bile acıyorum. Sen ve senin gibiler mahvetti burayı.
Kardeş forumun acıldıktan 1 yıl sonra girdim bu sunucuya ozamandan beri bu 2nci hesabım senden bile daha eskiyim kimse hicbiyeri mahvetmediBu forumda geçirdiğin 1 yıl için tıkladığın linklere bile acıyorum. Sen ve senin gibiler mahvetti burayı.
habersiz oldugumu ne biliyonBenden eski olduğun belli yeni tiplerden habersizsin. Özellikle bundan. Nam-ı Diğer Sarı Bücür.
hamachi hakkında bilgin varmı varsa yardım edermisin invalid drive hatam varSırf Hatrına Dinledim O Müziği Ama Güzeldi ._.
hamachi hakkında bilgin varmı varsa yardım edermisin invalid drive hatam var
silinmiyor ki .s.s.Sunucuyu baştan kurmayı dene onun dışında pek bir şey bilmiyorum