10-15 TL'ye Alınan Premiumlar Hapisle Sonuçlanabilir!!!

YKTHosting.Com

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba forum üyeleri. Bu pislik oyuna benide dahil ettikleri için çok üzgünüm. Bunun farkında olmamam benide bu hataya sürükledi. Piyasada 5 Tlye 10 tlye satılan minecraft premiumlar minecraftın açığı bulunarak yada bedava minecraft premium veren sitelerden değil !!! Böyle bir şey yok lütfen şu linke tıkla premium olacak gibi 5 yaşındaki çocukların bile inanmadığı oyunlara gelmeyin.
Gelelim hapis neden hapis ??? neden suçlu oluyorsunuz. !!!

Ben tedarikçimden tanesi 3 tlye 50 - 60 adet premium satın alıp müşterilerime bol bol premiumlar dağıtıyordum. Kendisi heralde bir açığını buldu diye düşünerekten !!
Fakat aradan 1 ay geçti herkesin premiumu silinmeye başladı. Bende satın aldığım bu çocuğa hakkında işlem başlatmakla tehdit edip gift codelarını nasıl elde ettiğini öğrendim. Öğrenmez olaydım !!
Tekrardan söylüyorum piyasadan 10 - 15 tlye asla ama asla premium almayınız siz premiumunuzu aktif ettikçe mojang sizi suç ortağı olarak ip adresini kaydediyor ve belkide hakkınızda işlem başlatma girişimlerine bile bulunabilir. Belkide başlatmıştırda.

Gelelim bu gift codelarını nasıl elde ediyorlar.
Bazı yurtdışı kaynaklı (Hacker) sitelerinde yabancıların kredi kartı bilgileri paylaşılıyor. Bizim bu akıllı arkadaşlarımızda bunlarla kendilerine oyun satın alıyor vs vs...
daha sonra kredi kartı sahibi şikayet açıyor mojang kredi kartı sahibine parasını geri ödemek zorunda kalıyor. Premiumuda pasif ediyor. Sizce zarara uğrayan Mojang bu işlere sessizmi kalır. Hadi mojang sessiz kaldı diyelim. Yeni internet yasası gelirse ne olacak ?
Ben vpn kullanırım ipmi değiştiririm satın alırım diyenleri duyar gibiyim. Yeni internet yasasında vpn'nin fayda etmeyeceğini duymuşsunuzdur umarım.

Bundan sonra yapmanız gereken 10 - 15 tlye alınan premium üyeliklerinize ne olursa olsun girmeyiniz. Suça ortak olmayınız.

Kanalına abone çekmek için yada server tanıtımlarında minecraft premium gift code çekilişi olacak diyenleri bile kaala almayınız. Kimse babasının hayrına 60tlye premium alıpta size bedavaya dağıtmaz. Unutmayın bu gift codeları dağıtan değil. Satın alan ve aktif eden suçlu olmaktadır.
Dolandırıcılıkla gift code alanların codelarını kullandığınızda direk sizin ip adresiniz kaydedilmektedir !!

Tüm forum halkı inanın ki premium tedarik ettiğim insanların bu yollarla premium elde ettiklerini bilmiyordum ve size sınırsız premium vaadettiğim için özür diliyorum.

Son düzenleme:

NartiKo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Doğru söylüyor arkadaşlar bu bedava veya 5-10 tl arası premium için açılan siteler veya satan kişiler hepsi yalan. Yalan olmasa bile o sitelerdeki premiumlar için size bir survey doldurmanızı istiyor. Bu surveylerde size telefon numaranız vs. soruyor. Ardından sizin telefonunuzdan baya bi para alıyorlar. Bu tür sitelere kanmayın arkadaşlar. Çünkü Minecraft'ı alacaksanız sitesinden alın. Çünkü bu oyunu yapanlarda karşılığını alsınlar. İyi Forumlar...

YKTHosting.Com

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Doğru söylüyor arkadaşlar bu bedava veya 5-10 tl arası premium için açılan siteler veya satan kişiler hepsi yalan. Yalan olmasa bile o sitelerdeki premiumlar için size bir survey doldurmanızı istiyor. Bu surveylerde size telefon numaranız vs. soruyor. Ardından sizin telefonunuzdan baya bi para alıyorlar. Bu tür sitelere kanmayın arkadaşlar. Çünkü Minecraft'ı alacaksanız sitesinden alın. Çünkü bu oyunu yapanlarda karşılığını alsınlar. İyi Forumlar...

Sen tamamen yanlış anlamışsın. 5 - 10 tlye satılan premiumlar doğru. Fakat hack sitelerinde yabancı insanların kredi kart bilgileri paylaşılıyor bu vatandaşlar yabancıların kredi kartı bilgileriyle premium satın alıp satıyorlar hırsızlık ve dolandırıcılık yapıyorlar.

NartiKo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sen tamamen yanlış anlamışsın. 5 - 10 tlye satılan premiumlar doğru. Fakat hack sitelerinde yabancı insanların kredi kart bilgileri paylaşılıyor bu vatandaşlar yabancıların kredi kartı bilgileriyle premium satın alıp satıyorlar hırsızlık ve dolandırıcılık yapıyorlar.
yanlış anlama değil anladım fakat başka bi uyarıda bulundum.

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş şundan bahsetmiş, bazı kişiler minecraft premium generator diye program yapıyorlar. Sonra millet inanıyo premuim yap a basıyo sonra lütfen bu formu doldurun felan çıkıyor. Arkadaş bundan bahsetmiş.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Cezası hapis değil her hangi bir cezası yok bu işlemin Mojang'ın işi gücü yok 50 TL için sana davamı açacak, güldürme insanı.

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizde onlardan ucuza alarak suç ortağı gibi bir şey oluyorsunuz , premiumu MİNECRAFTIN SITESINDEN ALIN.

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi

YKTHosting.Com

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kanalına abone çekmek için yada server tanıtımlarında minecraft premium gift code çekilişi olacak diyenleri bile kaala almayınız. Kimse babasının hayrına 60tlye premium alıpta size bedavaya dağıtmaz. Unutmayın bu gift codeları dağıtan değil. Satın alan ve aktif eden suçlu olmaktadır.
Dolandırıcılıkla gift code alanların codelarını kullandığınızda direk sizin ip adresiniz kaydedilmektedir !!

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada dava açılabilir. Çünkü eğer yabancıların banka hesaplarınlarından alınıyorsa 20-30 tane alınıyordur. Buda 1000-1500 lira arasıdır. Bunun için dava açılabilir.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bu arada dava açılabilir. Çünkü eğer yabancıların banka hesaplarınlarından alınıyorsa 20-30 tane alınıyordur. Buda 1000-1500 lira arasıdır. Bunun için dava açılabilir.
Mojang için önemli bir durum değil adamlar 20-30 hesabı adam 1500 e başka yerden alıyor fakat aldığı yer tanesi 50 TLden alıyor Mojang yine aynı parayı kazanmış oluyor.

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mojang için önemli bir durum değil adamlar 20-30 hesabı adam 1500 e başka yerden alıyor fakat aldığı yer tanesi 50 TLden alıyor Mojang yine aynı parayı kazanmış oluyor.
Zaten kart sahibi yetkili yerlere ulaşıyor. Bu şekilde mojang parayı geri ödemek zorunda kalıyor. Bu yüzden dava açılabilir.

LoneAssassin

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de diyorum acaba son zamanlarda insanlar zenginleşti de mi Youtube'da her önüne gelen premium çekilişi yapıyor