- En iyi cevaplar
- 0
o Anlamda Hemstır Değil .__.Sende hemstır mı var? Ben küçükken hemstır istemiştim babamda "fare al daha iyi" cevabını vermişti çok üzülmüştüm
VIA_T41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o Anlamda Hemstır Değil .__.Sende hemstır mı var? Ben küçükken hemstır istemiştim babamda "fare al daha iyi" cevabını vermişti çok üzülmüştüm
Peki nasıl? :/o Anlamda Hemstır Değil .__.
Hemstır Derken Anlayın İşte.Erkekseniz ve Kendi İnternetinize Sahipseniz Mutlaka Anlarsınız.Hemstırım yok ama seviyorum, bu maybechim yok ama hayranıyım seysinde bi durum : D
o küçük tavsanı göstermek zorundamıydın ._.
Tamam güzel anladımda neden five night at freedy's 2 oynarken mesaj yazıyorsunuz tablete uyarı geldiği an tableti yatağa fırllattımHemstırım yok ama seviyorum, bu maybechim yok ama hayranıyım seysinde bi durum : D
o küçük tavsanı göstermek zorundamıydın ._.
Yha slk anladım tabii ki : D
Bunlardan bahsetmiyormuyuz?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Üç iks (yazınca ban yemeye korktuha sen x diyosun.s
O Siteyi Sende Bildiğine Göre Seninde İşin Oralara Düşmüş "BayMeNe" Bey.fesatlık op
Girmeyi Denedim Girmedi.Asıl konu neydi?
Kendi internetime gerek yok gizli sekme is goruyor[DOUBLEPOST=1427383939][/DOUBLEPOST]Guncelse guncel yaz acik olunca acik yazarsan iyi olur bide portun 19132 mi ?Hemstır Derken Anlayın İşte.Erkekseniz ve Kendi İnternetinize Sahipseniz Mutlaka Anlarsınız.