10 Günde +60 Kişi topladım kıskanıp kapattırdılar :D:D /Nitradodan bişi almayın.

death1369

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
aynen öyle yetkilileri gelip op aliyor ibrahimkoc ve ozgurpirinc gene benzer sebepten serverime geldiler biri NitradoTR ismiyle geldi güya bot atiyormusuz reklamcilar reklam atmis geldiler op almaya calistilar oppasword vardi allahtan sonra webinterfaceyi kilitlediler 2-3 saat sonra alabildim
sonra serverin portu bozuk bazen domaine erisilemiyor port girmezsen
yani pişmanlık 3000 TL olmasa panelde ,nitrado kullanmam
karsi gelen olacaktir ama fazla iç içe olmayinca kimin ne olduğunu anlayamiyorsunuz fatih abiyle konuştum oda ayni şekilde ters cevap veriyor
senin isin sunucu satmak başka sunucuya reklam atiliyorsa bu seni ilgilendirmez sen sistem saglarsin güvenlik saglarsin ddos koruması gibi
maşallah nitrado serverlerinin korumasi tüy yastik gibi en küçük saldirida girişler cokuyor
neyse diyeceklerim bu kadar
bu dediklerim nitradonun türkiyedeki en iyi gameserver hosting şirketi oldugu gerçeğini değiştirmez.
işte bu :D[DOUBLEPOST=1435574758,1435574725][/DOUBLEPOST]+ beyler nitrado almadı zaten nitradonun bi yetkilisi aldı anladınızmı zaten nitrado almaz

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Heçkırsın sen bnc mcpro-hostingi heçkle orayı kullan çk spr byr
---------
Ayrıca Nitrado bir sunucu başka bir Nitrado sunucuda reklam yaparsa, kapatma hakları var ^^

Sent from my iPhone using Tapatalk